Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Her Zaman Pakistan'ın Yanında Yer Alacaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı İmran Han ile İslamabad'da katıldığı ortak basın toplantısında "Türkiye her zaman Pakistan'ın yanında yer alacaktır." açıklamasını yaptı.

14.02.2020-16:34 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-17:31)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı İmran Han ile İslamabad'da katıldığı ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının önemli detayları şöyledir:

"Türkiye her zaman Pakistan'ın yanında yer alacaktır. Barış Pınarı Harekatı'na Pakistan güçlü destek verdi. FETÖ yapılanmasına karşı Pakistan gerekli önlemi aldı. Devletimiz ve milletimiz dün olduğu gibi bugün de Keşmir halkı ile dayanışma içindedir. Türkiye, Keşmir sorununun diyalog yoluyla, BM kararları temelinde, Keşmirli kardeşlerimizin beklentileri gözetilerek çözülmesinden yanadır. Keşmir sorununun barışçıl yollarla çözülmesini istiyoruz."

PAKİSTAN BAŞBAKANI HAN'DAN, ERDOĞAN'A KEŞMİR TEŞEKKÜRÜ

Pakistan Başbakanı İmran Han da "Şu anda Suriye'de size (Türkiye'ye) saldırılar yapılmaktadır, bu konuda Pakistan her zaman yanınızda olacaktır. 8 milyon Keşmirli açık hava hapishanesinde yaşıyor. Keşmir hakkında söyledikleri için Sayın Erdoğan'a teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal