Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2022'nin Sonunda Yerli Otomobilin Seri Üretimine Başlanacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'TÜBİTAK Ve TÜBA Ödül Töreni'nde ''Devrim otomobilinin önünü kestiler ama inşallah 'Devrin Otomobili'nin önünün kesemeyecekler.'' diye konuştu.

30.12.2019-14:32 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-15:21)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'TÜBİTAK Ve TÜBA Ödül Töreni'nde ''Devrim otomobilinin önünü kestiler ama inşallah 'Devrin Otomobili'nin önünün kesemeyecekler.'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları tam olarak şöyledir: ''Artık yeni teknolojilerin sadece pazarı olmakla kalmayacağız, bu teknolojileri üreten, tüm dünyaya yayan ve kendi koyduğu standartları kabul ettiren bir ülke haline gelmekte kararlıyız. Tanıtımını yaptığımız yerli otomobil gurur verici, umut verici, her türlü takdire layık bir çalışma oldu. Yerli otomobillerimizi tanıttık. İnşallah belirlenen tarih olan 2022'nin sonunda seri üretimine başlanacak. Milletimiz, Türkiye'nin otomobiline tüm kalbiyle sahip çıkmıştır, siparişleri almaya başladık. Bu proje, ülkemiz için otomobil üretmenin çok daha ötesinde bir vizyona sahiptir. Devrim otomobilinin önünü kestiler ama inşallah 'Devrin Otomobili'nin önünün kesemeyecekler.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal