Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'a "Başkanlık" Üzerinden Yüklendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki konuşmasında ABD Başkanı Donald Trump'a "başkanlık" üzerinden yüklendi. Erdoğan, "İstediğin kadar başkan ol. Ben yaptım oldu diyemezsin" dedi.

13.08.2018-14:41 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-14:47)

Beştepe'de büyükelçilere konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye dönük yaptırım kararını sert sözlerle eleştirdi.

"İSTEDİĞİN KADAR BAŞKAN OL"

Geride bıraktığımız günlerde sosyal medya sayfasından paylaştığı tweetle Türkiye'ye dönük yaptırım kararı aldıklarını açıklayan Trump'ı "İstediğin kadar başkan ol" sözleriyle eleştiren Erdoğan, "Ben yaptım oldu diyemezsin. Akşam yatıp sabah kalkıp demir çeliğe şu kadar vergi ekledim diyemezsin. Bir taraftan stratejik ortak olacaksın, diğer taraftan ayağına kurşun sıkacaksın. Bu tarz bir şey kabul edilebilir mi?" biçiminde konuştu.

"TÜRKİYE'NİN BUNLARA EYVALLAH DEMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Konuşmasının devamında Türkiye'nin bunlara eyvallah etmesinin mümkün olmadığını söyleyen Erdoğan, "Yaşadıklarımızın krizlerle alakası yoktur. Bambaşka bir vaziyet ile karşı karşıyayız. Şu anda bizim bu olaylar karşısında tedbirli biçimde attığımız adımlar var, atacağımız adımlar var, farklı planlarımız var. Biz kur şöyle oldu, böyle oldu demek suretiyle battık, bittik böyle bir şey yok" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal