Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ'nin Sosyal Konutlarına Yapılan Başvuru Sayısını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" programında konuştu. Erdoğan, TOKİ'nin 100 bin sosyal konut projesine toplam 1 milyon 92 bin 741 başvuru yapıldığını açıkladı.

15.01.2020-13:27 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-13:32)

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" programına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ'nin sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Rastgele, keyfekeder, plansız hesapsız plansız iş yapma devrine geri dönüşe izin veremeyiz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şu şekilde: 

SOSYAL KONUT PROJESİNE 92 BİN 741 BAŞVURU

Toki'nin 100 bin sosyal konut projesine toplam bir milyon 92 bin 741 başvuru yapıldı. Bu nereden geliyor? Demek ki halkımız yönetimine güveniyor. Eğer siz güven verirseniz benim halkım gelir senden konutu alır, ama güven vermezsen almaz."

"Bir süre sonra elektronik devlet uygulmasıyla birlikte tüm sistemleri birbirleriyle konuşabilir, birbiriyle özellikle veri alışverişi yapabilir hale getirmek zorunlu olduğunda daha önce yapılan tüm yatırımlar çöpe çıkmıştır. Bunu tekrar yaşamak istemiyoruz."

"Rastgele, keyfekeder, plansız hesapsız plansız iş yapma devrine geri dönüşe izin veremeyiz."

"Akıllı şehir uygulamalarıyla yalnızca kendi ihtiyaçlarımızı karşılamakla kalmayacak, bu pazarda ihracatçı olarak yer alacağız."

"Eski Türkiye'nin alışkanlıklarıyla geleceğimizi inşa edemeyiz. Bazı kafalar hala 70 yıl öncesinde."

"Türkiye'nin otomobiline bile kulp takma yarışına girenler oldu. Yapılana karşı çıklanlar daha iyisini mi teklif ediyor?"

"Ülkemizde siyasi ve bürokratik kariyerini tuğla üstüne tuğla koymadan bomboş gerçiren nice siyasetçiler var."

"Amacı eser ortaya çıkarmak olan her belediye başkanının yanında olmak bizim boynumuzun borcudur."

"Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmekte kararlıyız. Bunun için hep birlikte çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz."

"Merhum Akif ne diyor? Girmeden tefrika bir millete düşan giremez. Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal