Cumhurbaşkanı Erdoğan Tanzim Satışı Kuyruğu Eleştirilerine Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satışlarında meydana gelen kuyruklarla alakalı açıklamalar yaptı. İki tür kuyruk olduğunu söyleyen Erdoğan, birincisinin yokluk kuyruğu, ikincisinin de varlık kuyruğu olduğunu ifade etti.

16.02.2019-09:23 - (Son Güncelleme: 16.02.2019-09:44) Cumhurbaşkanı Erdoğan Tanzim Satışı Kuyruğu Eleştirilerine Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tanzim satış merkezlerinin yalnızca 31 Mart seçimleriyle ilgili olmadığını söyleyerek, "31 Mart seçiminin ardından da bu yaptığımız müdahale pozitif bir biçimde sürerse, ne ala biz çekiliriz." dedi. Erdoğan, ayrıca tanzim satış merkezlerindeki kuyruklar için gerçekleştirilen eleştirilere cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATV-A Haber ortak canlı yayınında gündem ile alakalı soruları cevapladı.

Tanzim satış merkezlerinde kuyruklar oluşması ile alakalı soru ardından Erdoğan, iki tür kuyruk olduğunu, birincisinin yokluk kuyruğu, ikincisinin de varlık kuyruğu olduğunu ifade etti. CHP iktidarlarında yokluk kuyruklarının meydana geldiğini söyleyen Erdoğan, benzin, yağ kuyruklarının olduğu, kuyruğa girilmesinin bir gün ardından benzin alındığını, gene yağ kuyruklarının da aynı biçimde olduğunu aktardı.

VARLIK KUYRUĞU VURGUSU

Erdoğan, şimdi ise attıkları adımla varlık kuyruğu meydana geldiğinin altını çizerek, vatandaşın ne ararsa şu çadırlarda olduğunu, ucuzluk olduğunu, vatandaşın da hükümetten memnuniyetini buralarda söylediğini kaydetti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal