Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim Satışı 81 İle Yayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak'ta tanzim satışlarla ilgili konuştu. 31 Mart'a kadar fiyatların düşmesi gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Düzene girmezse biz bunu 81 vilayete yayacağız" dedi.

04.03.2019-14:27 - (Son Güncelleme: 04.03.2019-16:08) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim Satışı 81 İle Yayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, tanzim satışlarıyla alakalı "31 Mart'a dek bu iş düzene girdi, girdi. Girmediği zaman 81 vilayette bunu yaygınlaştıracağız. Vatandaşımıza ucuza bu ürünleri vereceğiz, kararlıyız." dedi.

Erdoğan mesele hakkında şu açıklamayı yaptı:

"2,5 MİLYONU MEHMETÇİK VAKFI'NA VERECEĞİM"

"Bay Kemal diyor ki çiftçi bitti, tükendi. Bay Kemal bak ben sana resmi rakamlarla konuşuyorum, sen yalanla konuşuyorsun, iftirayla konuşuyorsun. Onun için de yargı seni 2,5 milyona mahkum etti. Bana ve aileme attığı iftira nedeniyle. İnşallah ondan parayı aldığım vakit onları da Mehmetçik Vakfı'na vereceğim. Çünkü Bay Kemal'in Mehmetçik ile ilgisi yok. Bay Kemal, benim Mehmedimi, ordumu gidiyor batıya şikayet ediyor.

"31 MART'A KADAR DÜZENE GİRMEZSE, 81 İLDE YAYGINLAŞTIRACAĞIZ"

Şimdi ne diyor? Tanzim satıştan rahatsız olmuş. Onlar yokluk kuyruğu değil, varlık kuyruğu. Fırsatçılar; senin gibi, iftiracılar senin gibi... İşte onlara karşı biz hemen anında bir haftada bunları açtık ve vatandaşımıza ucuz, uygun fiyatla sebze meyve bunları getirmeye başladık. Ve fiyatlar bir anda yarı yarıya düştü. Ve eğer 31 Mart'a dek bu iş düzene girdi, girdi. Girmediği zaman 81 vilayette bunu yaygınlaştıracağız. Vatandaşımıza ucuza bu ürünleri vereceğiz, kararlıyız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal