Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim Satış Noktaları 81 İlde Kurulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bartın'daki konuşmasında, "Bu toprakları bölmek isteyenlere bu topraklarda hayat hakkı tanımayacağız" dedi.

04.03.2019-18:31 - (Son Güncelleme: 04.03.2019-18:16) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim Satış Noktaları 81 İlde Kurulacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'da vatandaşlara hitap ederek önemli açıklamalarda bulundu.

CHP SOSYAL DEVLETİN SADECE EDEBİYATINI YAPIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan,CHP'nin "sosyal devlet"in sadece edebiyatını yaptığını söyleyerek,"16 bin öğrenci 567 akademisyenle şehrimizin sembolü olan Bartın Üniversitesi’ni biz kurduk, biz… Bu ülkede bizden önce hükümet yok muydu? Neden üniversite kurmadılar? Yeni yurt binaları açıyoruz sporcu yetiştirme merkezleri kapalı yüzme havuzu inşa ediyoruz. CHP gibi sosyal devletin edebiyatını yapmadık, pratiğini ortaya koyduk." diye konuştu.

İCRAAT VURGUSU

AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye'nin hizmetle buluştuğunu belirten Cumhurbaşkanı, "Denizin altın Marmaray’ı geçirdik mi? Türkiye genelinde otobanlarla mesafeler aldık mı? Daha da olacak. Seçim dönemlerinde bunlar millete verdikleri sözü hiçbir zaman tutamadılar. Söz verdiler seçimden sonra unuttular. İktidarlarında taş üstüne taş dahi koyamadılar. Savunma Sanayi’nde biz geldiğimizde yüzde 20’si yerliydi şimdi yüzde 65’i yerli. Ülkenin kıt kaynaklarını İstanbul’da bir grup yandaş elite peşkeş çektiler. Üretimde yerli girişimcilerimizi sürekli teşvik ettik." ifadelerini kullandı.

"EKONOMİK BAĞIMSIZLIĞIMIZI BİZ SAĞLADIK"

AK Parti'nin Türkiye'yi gerçek manada ekonomik bağımsızlığına ulaştırdığını ifade eden Erdoğan, "Göreve geldiğimizde Türkiye’nin IMF’ye borcu 23,5 milyar dolardı, Mayıs 2013’te borcu ödedik IMF ile işimizi bitirdik. Türkiye’yi IMF boyunduruğundan kurtaran AK Parti olmuştur. Türkiye’yi gerçek anlamda ekonomik bağımsızlığına kavuşturduk. Bugün ülkemiz hiç kimseye muhtaç değilse bu AK Parti’nin başarısıdır." dedi.

81 VİLAYETTE BU ÜRÜNLERİ ULAŞTIRACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan tanzim satışlara da değinerek, "Bu kuyruklar yokluk kuyruğu değil. Bay Kemal siz ölülerimizi bile rehin alıyordunuz. Bu ülke bunları yaşadı. Fırsatçılar yüksek fiyatlarla sebze ve meyveyi vatandaşımıza satmaya kalktılar tanzim satış noktalarını kurduk. 81 vilayette bu ürünleri ulaştıracağız." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal