Cumhurbaşkanı Erdoğan Suruç'taki Saldırının Detaylarını Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram namazı çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan sorulan bir soru üzerine dün Suruç'ta gerçekleşen saldırının nasıl olduğunu anlattı.

15.06.2018-10:01 - (Son Güncelleme: 15.06.2018-10:10)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suruç feci olayın nasıl olduğunu bayram namazı çıkışında, medya mesnuplarının sorusuna verdiği cevapta açıkladı.

Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Terörle bu aşamada ayrılaşarak değil, terörün içerisine girdi. Bu dönem içinde biz umutlarımızı yitirmiş değiliz. Umutlarımızı yenileyerek giriyoruz. Biliyoruz ki bizim için her bayram bir umut yenilemektir. Dün de bizim Şanlıurfa Milletvekilimizin abisini Suruç'ta terör örgütü PKK, HDP, bunlar katlettiler. Aileden birkaç kişiyi yaraladılar. Bunlar arasında ağır olanlar da var. Bunlar tahrik unsuru olarak bu işi bırakmış değiller. 'Siz bizim HDP'li olduğumuzu bilmiyor musunuz?' gibi bir bakış açısı ile saldırı oldu. Neticesinde 4 ölü var, 9 kadar yaralı var. Bunlar bizi üzüntüye sevk eden ve gerçekten barışa koşalım diyenler, biz özgürükten tarafız diyenler, çözüm sürecinde oynadıkları oyunları gene oynamayı sürdürüyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, şunu bilsinler ki, biz bu işin peşini bırakmayacağız. Ne Gabar'da, ne Cudi'de bırakacağız, ne de bu tür yerlerde bırakacağız. Benim halkımın huzurunu kaçırmaya kimsenin gücü yok.

Milletimin bu oyunlara düşmemesini, kardeşliği elden bırakmamasını, 24 Haziran'ı hayırlısıyla geçirmemizi ben milletimden özellikle talep ediyorum. Bu seçim bizim dünyada kırılma aşamamız olacak. Bu noktadan hareketle de milletimin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal