Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'deki Barış Koridoruna İlişkin Açıklamalar Yaptı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy ile ortak basın toplantısı gerçekleştirdi.

07.08.2019-22:03 - (Son Güncelleme: 07.08.2019-21:56) Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'deki Barış Koridoruna İlişkin Açıklamalar Yaptı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy ile ortak basın toplantısı düzenledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:" TEMEL HAK VE HÜRRÜYETLERİ ÖNCELİĞİMİZ OLACAKTIR DEDİ"

"Türkiye, Kırım'ın yasa dışı ilhakını tanımamıştır ve tanımayacaktır. Soydaşlarımızın tarihi anavatanları Kırım'daki varlıklarının devamı, kimliklerinin ve kültürlerinin korunması, temel hak ve hürriyetlerinin güvence altına alınması önceliğimiz olmayı sürdürecektir."

"AMERİKA İLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR"

"Amerikalılarla birlikte bir harekat merkezi kurulmasının kararı verildi. Üç günlük bir görüşme periyodu oldu ve bu görüşmeler olumlu bir istikamette devam etti. Burada aslolan Fırat'ın doğusunda bu adımın atılmasıydı, bu da  Amerikalılarla birlikte gerçekleştiriliyor. Bu harekat merkezini kurmak suretiyle buradaki süreç başlatılacaktır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal