Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz Çanakkale’deki 15’ler Değilsiniz. Siz İradesini Satanlardansınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece’de partisinin İstanbul İl Gençlik Kolları Kongresi'nde gündem dair önemli açıklamalar yaptı.

29.04.2018-11:58 - (Son Güncelleme: 29.04.2018-12:51) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz Çanakkale’deki 15’ler Değilsiniz. Siz İradesini Satanlardansınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece’de partisinin İstanbul İl Gençlik Kolları Kongresi'nde gündeme ilişkin konuştu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar:

3 KURUŞLUK ÇIKAR İÇİN 40 TAKLA ATANLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘’Siyaset ilkelerle, ahlakla yapılır, böyle yapılmayan siyasetin ne Türkiye’ye ne de halka faydası olur, eğilip bükülen popülist siyaset kimseye bir şey kazandırmaz, Bu açıdan siyasetimiz ibret verici olaylarla doludur, 3 kuruşluk menfaati için 40 takla atan karaketer fukaraları vardır, darbecilere selam duran, tankları görünce sıvışıp kaçan korkaklar da vardır, türk siyasetinde ülkenin geleceği için kurşun yağmuruna tutulanlar olduğu gibi, ülke düşmanlarına yancılık yapan kişilerede de rastlanır’’ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe sevicilere seslendi. ‘’90 yıllık siyasi tarihimizde milletin emanetini canı pahasına koruyan kahramanlar olduğu gibi, tanklara selam duran korkaklar da vardır. Bu ülkenin siyasi geçmişi, erdemli siyaset yapanlarla ahlaksız siyasetçilerin mücadele sahnesi olmuştur’’

CHP KÖTÜ ÖRNEĞİN TEMSİLCİSİDİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Türkiye'de ahlaklı, erdemli siyasetin öncelikli muharızı politikayı ikbal kapısı olarak gören kıfeyetsizlerdir. Bugün ülkenin ana muhalefet partisi sıfatını taşıyan CHP, maalesef bu kötü örneğin temsilcisi olmayı kimseye bırakmamıştır. 27 Mayıs tarihinde iktidara giden yolu darbecileri kışkırtmakta gören CHP, 1978'de iktidarı kirli pazarlıklarla 11 milletvekilini transfer ederek almıştır’’ şeklinde konuştu.

SİZ İRADESİNİ SATANLARDANSINIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Kısa süreli iktidar uğruna, CHP'nin açtığı kirli vekil tezgahı o zaman vardı, şimdi yine var. Geleneği kirli olanın, geleceği de temiz olmaz. CHP, dün olduğu gibi bugün de siyaseti bir kabzımal pazarlığına dönüştürdü. Ben buradan sesleniyorum, Ey 15 milletvekili siz iradenizi nasıl oluyor da bu kadar ucuza satıyorsunuz. Ey 15 vekil sakın karıştırmayın ha! Siz iradesini satanlardansınız. Siz Çanakkale'deki 15'ler değilsiniz. Onları da lekelediniz. Size oy veren bu halkın iradesini yok saydınız. Sizin şahsiyetiniz olgunlaşmamış. Sözde partinin koltuklarına bile oturamadınız. Ekranları başında bizi izleyen tüm CHP'ye gönül vermiş vatandaşlarıma sesleniyorum. 24 Haziran'da bunları sandığa gömmeye var mısınız diyorum’’ diye konuştu.

KIRILMA NOKTASINDAYIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Tam bir kırılma noktasındayız. Türkiye, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle artık bir dönüm noktasına gelmiştir. Türkiye'nin ileriye atılım noktası olacaktır’’ ifadelerinde bulundu.

4 BİN 500 OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Bu aralar malum Türkiye'de terörle mücadelemizi başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Şu anda Afrin'de etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 4 bin 500'e doğru ilerliyor. Kuzey Irak'ta 300'e yakın terörist etkisiz hale getirildi. Mehmetçiğimiz aldığı ilanla yola kararlılıkla yürüyor’’ diye açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal