Cumhurbaşkanı Erdoğan Sivas Mitingi Sonrasında Genç Kızların Ricasını Kırmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas mitinginden sonra yanına gelen genç kızın isteğini kabul ederek ailesini telefonla aradı ve muhabbet etti.

09.02.2019-09:02 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-08:49) Cumhurbaşkanı Erdoğan Sivas Mitingi Sonrasında Genç Kızların Ricasını Kırmadı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonla konuştuğu videoda 'Çok çalışacağız' ifadesine vurgu yapıldı.

CUMHURBAŞKANI, GENÇ KIZIN TALEBİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Sivas Mitinginin ardından yanına gelen iki gençle muhabbet etti. Genç kızlardan birinin isteğini geri çevirmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kızın babasını telefonla aradı. Genç kızın, ameliyat olduğu için gelemediği ifade edilen babaannesiyle de muhabbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini sundu. Yaşlı kadın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hayır duada etti.

İki genç kızın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kendi ellerinden kahve ikram etmek istediği, Erdoğan'ın ise programı sebebi ile daveti kabul edemediği bildirildi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞILDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aile ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin görüntülerini, sosyal medya hesabı Twitter üzerinde paylaştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal