Cumhurbaşkanı Erdoğan Şırnak'ta Açılış Törenine Katıldı

Şırnak'ta açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Son 18 yılda Şırnak'a eski para ile 12 buçuk katrilyon liralık yatırım yapıldığına vurgu yaparak, "Türkiye'yle birlikte Şırnak'ı da ileri bir noktaya taşıdık.'' dedi.

18.10.2020-16:23 - (Son Güncelleme: 18.10.2020-17:54) Cumhurbaşkanı Erdoğan Şırnak'ta Açılış Törenine Katıldı

Şırnak Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'a yapılan yatırımları da değerlendirdi.

Şırnak'a yapılan yatırımlara yönelik toplu açılış töreninde bilgilendirme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Baskılara rağmen, siyasi iradenizi çiğnetmediniz'' diyerek, Şırnak halkına teşekkür etti.

2 BUÇUK KATRİLYON YATIRIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 18 yılda Şırnak'a eski para ile 12 buçuk katrilyon liralık yatırım yapıldığına vurgu yaparak, "Türkiye'yle birlikte Şırnak'ı da ileri bir noktaya taşıdık.

Başta terör örgütü olmak üzere, kurduğumuz hayallerle aramıza kimsenin girmesine müsaade etmedik. Son 18 yılda Şırnak'a toplam (eski rakamla) 12 buçuk katrilyon yatırım gerçekleştirdik.

Toplam bedeli 3.5 milyar TL olan hizmetlerin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu hizmet ve eserlerin şehrimize hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, değindiği konular tam olarak şöyledir:

''İstismar siyaseti ile bir yere varılamayacağını siz gösterdiniz. Baskılara rağmen Şırnaklılar olarak terör örgütünün uzantılarına iradenizi çiğnetmediniz.

Bugün burada eğitimden sağlığa enerjiden güvenliğe kadar pek çok alanda yaklaşık 3,5 milyarlık 591 proje eser ve yatırımın resmi açılışını gerçekleştiriyoruz.

Sağlıkta 75 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesini Şırnak'la buluşturuyoruz. Bu hizmet ve eserlerin şehrimize hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum.

Ülkemizin en kritik seçimlerinden birinde Şırnak destan yazarak tercihini AK Parti'den yana kullandı. Bölücü heveslerin bu topraklarda barınamayacağını siz gösterdiniz.

Bizim siyaset inancımızda partizanlık, ötekileştirmek, insanları tasnif etmek yoktur. Türkiye haritasını farklı renklere ayırmak yoktur.

Biz yatırım yaparken kökene değil illerimizin durumuna bakarız. Tam 18 yıldır hiçbir ayrım yapmadan hizmet yürütüyoruz.

Kardeşlerim Allah'ın inayeti sizlerin de desteğiyle 18 yıldır ülkemize hizmet ediyoruz. Milleitn iradesini ne demokrasi ne de FETÖ'den PKK'sına kadar eli kanlı katil sürülerine teslim etmedik.

Terörle baskıyla aba altında sopa göstermek geride kalmıştır.

Tarih boyunca olduğu gibi Türk Kürt Arnavut tek millet olarak birbirimize sahip çıkacağız.

Sırtını millet iradesi dışında güç odaklarına yaslayanlar, silahı hak arama aracı görenler, dün olduğu gibi bugün de kaybetmeye mahkumdur.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal