Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sınırdaki Askerlere Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır hattı ve ötesindeki birlik komutanlarına yönelik "Birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız inanıyorum ki dünyayı ülkemize karşı hayran bırakacak, NATO içindeki durumumuz çok daha güçlü hale getirecektir." açıklamasını yaptı.

05.06.2020-15:11 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-15:30) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sınırdaki Askerlere Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi'nin sınır bölgesinde gerçekleştirdikleri toplantıya telefona katılarak sınır hattı ve ötesindeki birlik komutanlarına yönelik açıkalmalarda bulundu.

Söz konusu toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'da telefonla birlik komutanlarına hitap ederek şu ifadeleri kullandı:

"PERFORMANSI MİLLETİM ADINA ALKIŞLAMAK BENİM GÖREVİMDİR"
"Sizleri tebrik etmek, kutlamak terörle mücadelede ortaya koyduğunuz performansı milletim adına alkışlamak benim bir görevimdir. Daha ileri gidiyorum, şu anda gerek Irak'ın kuzeyindeki, Barış Pınarı Harekatı'ndaki, bunun yanında İdlib'deki gelişmeler şu anda son duruma baktığımız zaman Libya'daki eğiticilerimiz, onların oradaki performansı, Libyalı kardeşlerine verdikleri destek ile bu mücadelede gelinen nokta hakikaten bir dayanışmanın, ortaya koyduğumuz performansın ne denli üst düzeyde olduğunu göstermiştir.

"BİRLİĞİMİZ NATO İÇİNDEKİ DURUMUMUZU ÇOK DAHA GÜÇLÜ HALE GETİRECEKTİR"
Onun için sizleri şahsım, milletim adına en kalbi duygularla tebrik ediyor, kutluyorum. Bu birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız inanıyorum ki dünyayı ülkemize karşı hayran bırakacak, NATO içindeki durumumuz çok daha güçlü hale getirecektir. Şu anda yapmakta olduğunuz ziyaretin hayırlara vesile olmasını, oradaki görüşmelerin inşallah çok daha isabetli kararların alınmasına vesile olmasını diliyorum, sizleri tebrik ediyorum. Sağ olun, var olun.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal