Cumhurbaşkanı Erdoğan Sert Konuştu: Takkeleri Değişiriz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AVM'cilere son uyarısını yaptı. Sert açıklamalar yapan Erdoğan, "Türk Lirası varken halen dolarla hareket edecek olursanız, kusura kalmayın, takkeleri değişiriz" dedi.

22.09.2018-16:44 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-16:38) Cumhurbaşkanı Erdoğan Sert Konuştu: Takkeleri Değişiriz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Buradan AVM'cilere bir defa daha sesleniyorum: Türk Lirası varken halen dolarla hareket edecek olursanız, kusura kalmayın, takkeleri değişiriz." dedi.

ERDOĞAN, SON KEZ UYARDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan AVM'cilere bir daha sesleniyorum. Türk Lirası varken halen dolarla hareket edecek olursanız, kusura kalmayın, takkeleri değişiriz. Burası Türkiye, buranın parası Türk Lirası.''

ERDOĞAN'DAN AVM'CİLERE 'TL' ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Buna göre Cumhurbaşkanı Erdoğan partisine verdiği emirde AVM'lerde, gayrimenkullerde dövizle kira döneminin kapanması için teklif hazırlanmasını talep etmişti.

TL İLE ÖDEME İÇİN KANUNU ÇIKMIŞTI

Türkiye'de yerleşik şahısların menkul ve gayrimenkul alım satım, taşıt ve finansal kiralama dahil her türlü menkul ve gayrimenkul kiralama, leasing ile iş, hizmet ve eser sözleşmelerinde ödeme sorumlulukları döviz türünden yada dövize endeksli olarak tespit edilemeyecek.

Kararnameye göre hali hazırda döviz türünden kararlaştırılmış bedeller, 30 gün içinde TL türünden taraflarca tekrar tespit edilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal