Cumhurbaşkanı Erdoğan Sert Konuştu: Öfkemiz Büyüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de din görevlilerini ağırlıyor. Sabah saatlerinde Batman'dan gelen şehit haberleri ile ilgili konuşan Erdoğan, "Kanları yerde kalmayacak. Öfkemiz büyüyor." dedi.

04.10.2018-15:00 - (Son Güncelleme: 04.10.2018-15:01) Cumhurbaşkanı Erdoğan Sert Konuştu: Öfkemiz Büyüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebi ile din görevlileri ile bir araya geldi. Din görevlilerine konuşan Erdoğan, Batman'da şehit olan 7 askerimizin kanının yerde bırkalımayacağını söyleyerek "Öfkemiz büyüyor" dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

ŞEHİTLERİMİZİN KANLARINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ

Bugün Batman'da 7 askerimizin şehadetine değinmeden geçemeyeceğim. Bu 7 şehidimizin ruhları için birer Fatiha okuyalım. Aynı zamanda bütün şehitlerimiz için. Bu mücadeleyi hiç geri bırakmadan kararlılıkla devam ettiriyoruz ettireceğiz. Terörle mücadelemizi hiç aksatmadan net bir şekilde sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Şehitlerimizin, gazilerimizin kanlarını yerde koymayacağız. Bu olaylar bizim hırsımızı da özellikle düşmanımıza karşı olan öfkemizi de daha da fazlasıyla yükseltmektedir. Bunu da bilmelerini yeniden hatırlatıyorum.

"ALMANLAR CAMİMİZİ YOĞUN ŞEKİLDE ZİYARET EDİYORLAR"

Köln'de camimizi açtık. Almanlar bu camimizi yoğun biçimde ziyaret ediyorlar. Gerçekten bu ziyaretten memnun oldum. Diliyorum ki, birçoklarının da hidayetine vesile olur. Eser müessiri ile zengindir. O ilin Valisi, Belediye Başkanı'na da gelmiş, geçmiş hepsine teşekkür ediyorum

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal