Cumhurbaşkanı Erdoğan Sert Çıktı: Bırakın Bu Düzenbazları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kredi derecelendirme kuruluşlarına sert sözlerle yüklendi. "Biz işimize bakalım" diyen Erdoğan, "Bırakın o sahtekar düzenbaz kredi kuruluşlarını" dedi.

31.08.2018-15:51 - (Son Güncelleme: 31.08.2018-15:55)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de cuma namazı ardından açıklamalar yaptı. Türkiye'nin notunu düşük gösteren kredi kuruluşlarını sert bir dille eleştiren Erdoğan, " Siz bizim arkamızda durduğunuz müddetçe merek etmeyin, Türkiye'nin anlatıldığı gibi bir problemi yok. Bırakın o sahtekar düzenbaz kredi kuruluşlarını. Onlar bizim hakkımızda çok şey dediler. Biz işimize bakalım. Ne haldeyiz ona bakalım" biçiminde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları şu şekilde;

"Balıkesir'in güzel insanları sevgili kardeşlerim sizleri selamlıyorum. Bildiğiniz üzere bugün astsubay meslek yüksekokulundaki mezuniyet törenine gittik. 2500 kadar gencimize diplamalarını takdim ettik ve uğurladık. Bugün dünden daha kuvvetliyiz, yarın bugünden daha kuvvetli olacağız. Bütün bu astsubay evlatlarımıza başarılar temenni ediyorum.

"BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Sizlere 24 Haziran seçimlerinde yüzde 50 civarı vermiş olduğunuz oy desteği için teşekkürlerimi sunuyorum. Mart 2019 seçimlerinde sizlerle birlikte daha güçlü biçimde yürümekte kararlı mıyız? Birlikte yürümeyi sürdüreceğiz.

"DOLARLA BU MİLLETİ ASLA ÇÖKERTEMEZLER"

Bizi bölemeyecek, parçalayamayacaklar. Bu tehditlere kapılmayın. Bu halk tehditlerle susacak bir halk değildir. Biz yalnızca Allah'ın huzurunda rükuda ve secdede eğiliriz. Onların dolarları varsa bizim Allah'ımız var. Dolarla molarlarla bu halkı kesinlikle yıkamazlar. Benim sizden bir talebim var. Ne olur birbirinizi çok sevin. Fitneye fesada kesinlikte kulak asmayın. Biz birbirimizi Allah için seviyoruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep beraber Türkiyer olacağız.

"BIRAKIN O SAHTEKAR DÜZENBAZLARI"

Batının bize ekonomik savaş açması bizi sindiremez. Kararlı bir biçimde yola devam ediyoruz. Siz bizim arkamızda durduğunuz müddetçe merek etmeyin, Türkiye'nin anlatıldığı gibi bir problemi yok. Bırakın o sahtekar, düzenbaz kredi kuruluşlarını. Onlar bizim için çok şey dediler. Biz işimize bakalım. Ne haldeyiz ona bakalım. Turizm, tarım, hayvancılıkda iyi gidiyoruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal