Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sen Kimin Arazisini Netanyahu'ya Veriyorsun?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Büyük Trabzon Buluşması'nda vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "Sen kimin arazisini Netanyahu'ya veriyorsun? 1967 BM kararı var! Kararda Golan Suriye'ye ait derken sen nasıl İsrail'e peşkeş çekiyorsun?" diye konuştu

26.03.2019-23:15 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-23:17) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sen Kimin Arazisini Netanyahu'ya Veriyorsun?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlen Büyük Trabzon Buluşması'na katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

MUHSİN YAZICIOĞLU'NU YAD EDİYORUM

Konuşmasına, dün vefatının 10. yıl dönümü olan merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu anarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi tekrar rahmetle yad ediyorum. Milletimiz, Muhsin kardeşimi cesaretiyle, yiğitliğiyle, samimiyetiyle ve elbette vesayetçiler karşısındaki o dik duruşuyla hatırlayacaktır." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satırlar şu şekilde: 

POPÜLİZME TEVESSÜL ETMEDİK

Hamasete, popülizme asla tevessül etmedik. Hiç kimseye iftira atmadık, kara çalmadık. Muhalefet, meydanları çamur siyasetiyle yalan, bühtan siyasetiyle kirletirken biz yaptıklarımızdan ve yapacaklarımızdan bahsettik.

Nasıl oluyor da hiçbir zaman bir araya gelmeyecek siyasi partiler şimdi bir araya geliyor.

DÖNEMİ ATLATMAYA ÇALIŞIYORLAR

Biz milletimizle kucaklaşırken onlar Ankara'da hala liste kavgası, isim, rant kavgası veriyordu. Seçmeni ancak sandık günü iyice yaklaşınca hatırladılar. Bu dönemi de üç beş salon toplantısıyla iki üç gazete röportajıyla atlatmaya çalışıyorlar.

Biz Sivas'tayken, Rize'deyken, Trabzon'dayken onlar (muhalefet) hala Ankara'da bölücü örgütün uzantılarıyla pazarlık yapıyorlardı.

BU ADAYIN İSTANBUL'A FAYDASI OLABİLİR Mİ

Bay Kemal'in ortaya koyduğu adayın da (Ekrem İmamoğlu) herhalde ondan farkının olmadığını göreceksiniz. İstanbul'a böyle bir genel başkanın, böyle bir adayının faydası olabilir mi?

OSMANLI TOKADI 

İstanbul'da 3 milyon Kürt kardeşimiz var, onların oyu da İmamoğlu'na gidecekmiş. Var mı böyle bir şey Öyleyse Kürt kardeşlerimizle birlikte pazar günü bunlara bir Osmanlı tokadı yapıştırmamız lazım.

AYASOFYA CAMİSİ AÇIKLAMASI
 
Seçimlerden sonra Ayasofya'yı müze olmaktan çıkarıp "cami" ismiyle müsemma haline getirebiliriz.

ABD'NİN SKANDAL GOLAN TEPELERİ KARARI

AB bunu kabul etmiyor, İslam İşbirliği Teşkilatı olarak bizler etmiyoruz, Rusya kabul etmiyor, Çin kabul etmiyor, BM Güvenlik Konseyi'nden böyle bir şey çıkarman mümkün değil. Ali kıran başkesen... Var mı böyle bir şey! Biz hangi dünyada yaşıyoruz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal