Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığa Gitmeyi İhmal Etmiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'nın Elmadağ ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Başkan Erdoğan, "Pazar günü sandıklardayız aman ha sandıklara gitmeyi ihmal etmiyoruz. Gitmeyen varsa onları da alıp götürüyoruz." diye konuştu.

28.03.2019-19:10 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-18:51) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığa Gitmeyi İhmal Etmiyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Elmadağ ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap ederek önemli açıklamalarda bulundu.

TEK TEK KURUTUYORUZ

Terörle mücadelenin başarılı şekilde sürdüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı, "Teröristleri kazdıkları çukurlara gömdük. Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Kandil'de inlerine gireceğiz dedik ve girdik.  'Kandil'de terörist yok' diyen Bay Kemal'in  CHP'sine rağmen, Bay Kemal'in ittifak ortaklarına rağmen Suriye ve Irak'taki  terör bataklıklarını tek tek kurutuyoruz." diye konuştu.

BAŞARILI BİR OPERASYON GERÇEKLEŞTİRDİK

Geçtiğimiz gün yapılan operasyona da dikkat çeken Cumhurbaşkanı, "Bölücü örgütün lider kadrosundan bir grubu Irak'ın kuzeyinde başarışlı bir operasyonla imha ettik." dedi.

BAY KEMAL 15 TEMMUZ'DA KAÇTI

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben milletimle beraberdim, bay Kemal kaçıp gitmişti. Bakırköy belediyesinde kahvesini yudumlarken biz de darbecilere karşı onları yok ediyorduk. 16 saatte devlete darbe indirenlerin darbesini geri çevirdik. Şimdi bunların çoğu cezaevinde." ifadelerini kullandı.

SANDIĞA GİTMEYİ İHMAL ETMEYELİM

Vatandaşlara sandığa mutlaka gitmeleri çağrısında bulunan Başkan Erdoğan, "Vatandaşı ile aynı safta duran bir devlet adamını durdurabilecek hiçbir engel yoktur. İşte bunun için 31 Mart seçimleri sadece belediye değil aynı zamanda beka seçimidir. Bu konuda şurada artık fazla kalmadı pazar günü sandıklardayız aman ha sandıklara gitmeyi ihmal etmiyoruz. Gitmeyen varsa onları da alıp götürüyoruz." diye konuştu.

BE AHMAK, NEYİN İNTİKAMINI ALACAKSIN?

Bazı siyasetçilerin 31 Mart seçimleri ile ilgili intikam açıklamalalarına da tepki gösteren Başkan Erdoğan, "Şimdi birileri diyor ki 'Seçimler bitsin de  göreceğiz. Pazar günü bir intikam seçimidir.' Be ahmak, neyin intikamı? Bunların  beyni sulanmış beyni. Neyin intikamını alıyorsun? 15 Temmuz'un intikamını  alıyormuş. Bu ifadeleri kullananlara yargıda gereken dersi vereceğiz.  Halkıma terörist ifadesini kullandığımı söyleyenlere de yargıda dersini vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal