Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saldırıya Uğrayan Türk Gemisi İçin Tüm Yetkililere Talimat Verdi

Nijerya'da Türk gemisine deniz haydutları tarafından baskın gerçekleştirildi, bir denizcinin yaşamına son verildi, 15 denizci ise kaçırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırı yapılan geminin kaptanlarından Furkan Yaren ile 2 defa telefonda konuştu.

24.01.2021-10:01 - (Son Güncelleme: 24.01.2021-10:01) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saldırıya Uğrayan Türk Gemisi İçin Tüm Yetkililere Talimat Verdi

Korsanların silah kullanarak baskın gerçekleştirdiği gemide bulunan, Azeri bir denizci yaşamını yitirdi. Korsanların 15 denizciyi rehin alarak gemiden uzaklaştığı ifade edildi. Dördüncü kaptan ile iki denizcinin güvenli bir limana ulaştırdığını gemi ile rehin alınan mürettebat için Türkiye çalışmalara başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deniz haydutlarının saldırısına uğrayan geminin 4. Kaptanı Furkan Yaren ile 2 defa telefonda konuştu .Geminin korsan saldırısından kurtulan üç çalışanıyla Gabon'a doğru gittiği bilgisini alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, süreci yakından izlediğini ve rehin alınan gemi çalışanının kurtarılmasıyla alakalı tüm görevlilere talimat verdiğini belirtti.

FurkanYaren24012021

DIŞİŞLERİ BAKANI DEVREYE GERİDİ

Diplomatik kaynakların verdiği bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, geminin dördüncü Kaptanı Furkan Yaren'le telefonda konuşarak durumla alakalı bilgi aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal