Cumhurbaşkanı Erdoğan Saldırının Arkasındaki Örgütü Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suruç'taki saldırıya ilişkin çok sert konuştu ve saldırının arkasındaki örgütü açıkladı.

14.06.2018-22:48 - (Son Güncelleme: 14.06.2018-22:57)

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suruç’taki saldırıya ilişkin ‘’Şanlıurfa-Suruç'ta Milletvekilimizin ağabeyi PKK'lılar tarafından öldürüldü’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu olayın, PKK ve HDP'nin, Kürtlerin kanından beslenerek büyüme stratejilerinin hala terk edemediklerinin en bariz örneği olduğunu belirtti.

"KÜRT KARDEŞLERİMİZ BU OYUNU BOZACAKTIR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kürt seçmenlere seslenerek ‘’Bizim Kürt kardeşlerimizle sorunumuz yok, bizim PKK ile sorunumuz var. Kürt kardeşlerimizin de bu oyunu bozacaklarına inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

"BU SALDIRININ ÖNÜNDE VE ARKASINDA KİM VARSA MUTLAKA BULUNACAKTIR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘’Bu hadisenin önünde ve arkasında kim varsa emniyetimiz ve yargımız mutlaka bulacaktır. Ve şu anda bir yola girmiş vaziyetteyiz. Bu hazımsızlık bunları iyice çılgınlaştırıyor. Artık önümüzdeki durumu görüyorlar. Biliyorsunuz bunlar daha önce de bölgede bizim pek çok il ve ilçe yöneticimizi şehit ettiler’’ ifadelerini kullanarak kararlılık mesajı verdi.

"DERSLERİNİ VERDİK, VERİYORUZ, VERECEĞİZ!"

Konuşmasında PKK/HDP’ye çok sert yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Ağızlarından demokrasiyi düşürmeyen ama ellerinden de silahı bırakmayanlara derslerini verdik, veriyoruz, vereceğiz’’ ifadelerini kullandı.

"İLK KIBLEMİZ KUDÜS'Ü İŞGALCİ İSRAİL'İN İNSAFINA ASLA BIRAKMAYACAĞIZ"

Filistin meselesine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’İlk kıblemiz Kudüs'ü, kesinlikle tek gıdası kan, katliam ve gözyaşı olan işgalci İsrail devletinin insafına asla bırakmayacağız. BM Genel Kurulu tarafından dün alınan kararı Filistin meselesinde tarihi bir dönüm noktası olarak görüyorum. Türkiye'yi tekrar eski pısırık, korkak, sermaye ve güç sahiplerinden emir alan yarı müstemleke konumuna geri döndürmeyi hedefliyorlar’’ diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal