Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saldırılara Her Zaman Hazırlıklıyız

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, rejimin ve terör örgütlerinin saldırılarına her zaman hazırlıklı olduklarını söyledi.

11.03.2020-12:57 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-13:25)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında partililere ve vatandaşa seslendi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin laf partisi değil, icraat partisi olduğunu söyledi ve "Şimdi ben sizlere buradaki gözlem kulelerini de göstereceğim. Akdeniz'e en yakın olan nokta. Bay Kemal, 12 gözlem noktası var. Bu 12 gözlem noktasında bizi Suriye'nin askerleri korumuyor. Suriye askerleri verilen sözlere mutabakata uymadılar. Biz bu 12 noktada çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz." dedi.

"TÜRK ASKERİ ASLA BAŞKASININ KORUMASINA MUHTAÇ DEĞİLDİR"

Konuşmasında kısa bir video yayınlayan Recep Tayyip Erdoğan, videoya dair açıklamada bulunarak, "Değerli kardeşlerim özellikle, az önce ekranda gördüğümünüz meşhur Akme kampıdır, burada binlerce insan var. Büyük bir insanlık dramı var. Ne diyor Bay Kemal, burayı Suriye askerleri koruyor. Ne Suriye askeri Bay Kemal? Suriye askeri kendi vatandaşlarını acımasızca katlediyor. Türk askeri asla başkasının korumasına muhtaç değildir. Bugüne kadar Cereblus'ta, İdlib'de, Afrin'de nasıl dimdik durduysak bundan sonra da aynı şekilde dik durmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmalarının devamında, "Rejimin, terör örgütlerinin saldırına her zaman hazırlıklıyız. En son teknoloji hava sistemlerimiz var. Moskova'da geçici ateşkesi imzaladık. Şu anda bunu kalıcı hale getirmeye çalışıyoruz. Türkiye bu ateşkesi gücü yetmediği için, bölgedeki insanlara ve taraflara barışçıl bir çözüm amacıyla yapıyor. İstiyoruz ki oradaki mültecilere daha konforlu barınaklara yerleştirelim. Onları çadırlardan kurtaralım. Bu soğuk kış gününde onları kurtaralım. Orada briket baraka yapma çalışmalarına başladık." şeklinde konuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal