Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400 Konusunda Son Sözünü Söyledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'ye S-400 füzeleri konusunda resti çekti. Erdoğan, "Bizim bu füzelere ihtiyacımız var. En kısa sürede de alacağız" dedi.

31.08.2018-11:48 - (Son Güncelleme: 31.08.2018-11:54)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan astsubay mezuniyet töreninde kritik açıklamalar yaptı ve ABD'ye S-400 füzeleri meselesinde resti çekti.

"TÜRKİYE'NİN S-400'LERE İHTİYACI VAR"

"Terörle mücadele hususunda bizden talep edilen nedir? Bütün terör örgütleri devletimizi taciz etsin, biz elimiz kolumuz bağlı duralım, öyle mi? Bunlarla stratejik ortaklığımız da var. Terörle mücadele herkese hak gözüküyor, konu Türkiye olunca işin rengi farklılıaşıyor. Suriye'den topraklarımız gerçekleştirilen saldırılar karşısında adeta tek başına bırakılmış ülkeyiz. Kendimizi koruyabilmemiz için ihtiyacımız olan füze savunma sistemlerini sudan sebeplerle bize verilmedi. Parasıyla vermedikleri silahları terör örgütlerine parasız verdiler. Ülkemizi korumak için farklı arayışına girdiğimizde de sakın ha diyorlar. Bizim bu tür dayatmaları kabul etmemiz olası değildir. Türkiye'nin S-400'lere ihtiyacı var, en kısa sürede alacağız. Türkiye'nin F-35'lere de ihtiyacı var. Verdikleri zaman anlaşmaya uyduklarının bir kanıtıdır. Biz ortaklığımızın gereği 900 milyon dolar ödeme verdik."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal