Cumhurbaşkanı Erdoğan: S-400 İşinden Geri Dönüş Yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin tehditkar açıklamalarına sert cevap verdi ve "S-400 konusunu biz işi bitirdik. Artık konuşmanın anlamı yok. Biz gerek Putin ile gerek Rusya ile bütün bunlar konuşuldu anlaşıldı imzalar atıldı. Bizim şimdi bir geri dönüşümüz olamaz." dedi.

07.03.2019-00:23 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-00:12) Cumhurbaşkanı Erdoğan: S-400 İşinden Geri Dönüş Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalara imza attı.

GERİ DÖNÜŞ OLMAZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'den günlerdir art arda S-400 konusunda gelen  tehdit dolu mesajlara yanıt olarak, "S-400 konusunu biz işi bitirdik. Artık konuşmanın anlamı yok. Biz gerek Putin ile gerek Rusya ile bütün bunlar konuşuldu anlaşıldı imzalar atıldı. Bizim şimdi bir geri dönüşümüz olamaz. Bize böyle bir ahlaksızlık yakışmaz bu ahlaki değildir. Biz bir anlaşma yaptıysak onun arkasında dururuz. Kimse bizim tükürdüğümüzü yalamamızı beklemesin. Bize bugün bunları diyenler Yunanistan, Slovakya'ya S-300'ler için neden sesini çıkartmıyor?" ifadelerini kullandı.

S-500 AÇIKLAMASI

Rusya ile işbirliğinin S-400 ile sınırlı kalmayacağını belirten Erdoğan," Biz Ruslarla ortak S-500'leri yapacağız belki. Sen aldığın her ürünü bize sorarak mı alıyorsun hayır dolayısıyla biz de bağımsız bir Türkiye'yiz ve her alanda adımlarımızı atıyoruz ve Rusya ile de adımlarımızı attık imzalar tamam ve çok çok uygun şartlar altında da anlaşmamızı yaptık." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal