Cumhurbaşkanı Erdoğan Prens Selman'la Görüşecek mi?

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman gazetesi Süddeutsche Zeitung'a verdiği mülakatta çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

27.11.2018-07:50 - (Son Güncelleme: 27.11.2018-07:43) Cumhurbaşkanı Erdoğan Prens Selman'la Görüşecek mi?

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman gazetesi Süddeutsche Zeitung'a verdiği mülakatta çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, Alman Süddeutsche Zeitung gazetesine verdiği mülakatta Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı suikasti, Türkiye AB-Almanya ilişkileri ve mülteci konularında açıklamalarda bulundu.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Alman gazetesi Süddeutsche Zeitung'a verdiği mülakatta 'Veliaht Prens Muhammed bin Selman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a telefonda Buenos Aires'te görüşme imkanını sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanıtı'bakarız' oldu' dedi.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı suikastinde bir çok kesimin Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın sorumlu tuttuğunu ifade eden Bakan Çavuşoğlu, Trump'ın konuya ilişkin yorumunun anımsatılması üzerine, ''Trump'ın neden böyle dediğini bilemiyorum. Amerikalıların bizim bilmediğimiz başka delilleri olup olmadığını da bilmiyorum. Bir 'belki' bizim için yeterli değil, emin olmalıyız. Daha çok sorular mevcut. Yerelde kimler yardım etti, ceset nerede? Suudi yetkililer bizden bilgi istiyorlar ancak bize bilgi vermiyorlar. Yerel işbirlikçilerin robot resimlerini göndermek istediler. Neden robot resim? Suudiler isimleri biliyorlar zaten.'' açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal