Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'daki Patlamanın Bilançosunu Açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'da havai fişek fabrikasına yönelik,"189 personel içerisinde yaralı sayısı biri ağır olmak üzere 74 yaralı mevcut vefat sayısı da 2. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. " açıklamasını yaptı.

03.07.2020-14:37 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-15:38)

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamadaki ölü ve yaralı sayısını açıkladı.

Hasar gören fabrikanın içinde patlamaların sürdüğü faciya yönelik açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yöndeki açıklamaları tam olarak şöyledir:

"189 personel içerisinde yaralı sayısı biri ağır olmak üzere 74 yaralı mevcut vefat sayısı da 2. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah yangın bir an önce söndürülmüş olsun daha büyümeden bu işi bitirmiş olalım.

Temennimiz yaralıların sağlıklı bir şekilde ailelerine dönmesi ve içeride olanlarla ilgili olumsuz haberler almamak."

Bunun yanı sıra Libya meselesine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan"Libya'da çalışmaları kararlılık içerisinde sürdürülmesi lazım" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Libya konusuna yönelik açıklamaları da tam olarak şöyledir:

"Libya'da meşru ve var olan hükümetle aramızdaki çalışmaların ciddi ve kararlılık içinde sürdürülmesi lazım, yapılan iş budur. Savunma Bakanım oraya gitmiş durumda.

Orada yapacakları çalışmayla Libya'daki süreci çok daha yakın bir markaj içinde sürdürelim istiyoruz. Libya'da mevcut meşru hükümetle aramızdaki çalışmaları çok ciddi ve kararlılık içerisinde sürdürülmesi lazım.

Katar ziyareti, şu Covid-19'dan sonra yurt dışına ilk ziyaretim oldu. Bölge ülkeleri ile olan tüm konuları Sayın Temim ile ele aldık."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal