Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Orayı Başlarına Yıkıyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında muhalefete sert sözler yüklendi ve Kandil’de PKK’nın yöneticilerini hallettiklerini belirtti.

20.06.2018-16:26 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-17:05)

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da gerçekleştirilen mitingde vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kandil operasyonuna değinerek, "Kandil'de 10 önemli noktayı vurduk. İkincisinde yine bir operasyon ve toplantı halinde Kandil'deki lider takımını hallettik’’ ifadelerini kullandı.

"BURALARI ASIL SAHİPLERİNE TESLİM EDECEĞİZ"

Teröre karşı yürütülen mücadelenin sürdüğünün altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

"Sıra Urfa'nın yanı başındaki yerlere geliyor. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle yakında buraları da teröristlerden arındırıp asli sahibi olan Arap, Kürt, Türkmen kardeşlerimize teslim edeceğiz. Şanlıurfa'nın yanı başındaki fitne kazanlarını devireceğimiz günler de yakındır. Birileri umudunu kendilerine asla uzanmayacak ellere sarılmaya bağlamış olabilir. Onların gittiği yoldan biz geleli çok oldu. Biz bu meselenin çözümünün sahada var olmaktan geçtiğini biliyoruz. Onun için de size ona buna el uzatmayı değil, sınırın öte yanını kendi gücümüzle güvenli hale getirmeyi taahhüt ediyoruz."

"EL-BAB'DA UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ AÇIYORUZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir müjde vererek "Harran Üniversitesi, Türkiye Maarif Vakfı ve YÖK beraber çalışarak şimdi El-Bab'da Uygulamalı Bilimler Fakültesi açıyoruz’’ diye konuştu.

"SUÇLULAR ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK"

Suruç’ta AK Partililere karşı yapılan silahlı saldırıya ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suruç'taki hadise güvenlik güçlerimiz ve savcılığımızca soruşturuluyor. Her şey ortaya çıkartılacak ve suçlular adalet önünde hesap verecek’’ şeklinde konuştu.

"BİZ DESTAN YAZMAYA DEVAM EDELİM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Korkaklar zafer anıtı dikemez. Şimdi diyorum ki 24 Haziran'da bu kardeşinize bu desteği verin, biz destan yazmaya devam edelim. Ya 2053 ve 2071 vizyonlarımıza doludizgin koşacağız ya da yeniden 1970'lerin 90'ların tedirginliğiyle kendi içimize kapanacağız."

"ORAYI BAŞLARINA YIKIYORUZ"

HDP/PKK işbirliğine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bölücü örgütün oyuncağı parti, eskiden emirleri Kandil'den alıyordu, şimdi orayı da başlarına yıkıyoruz. Oraya inmeye başladık. Bakalım şimdi onlara talimat hangi dağ başından gelecek?" ifadelerini kullandı.

"SENİN PARTİNİN MİLLETVEKİLİ BENİM BAŞÖRTÜLÜ KIZLARIMIN BAŞLARINI AÇTI"

Muhalefete yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Çıkmış diyor ki Bay Kemal, 'Başörtüsü sorununu ben çözdüm.' Sen kimsin, neyi çözdün? Senin partinin milletvekili, ikna odalarında benim başörtülü kızlarımın başlarını açtı’’ diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal