Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onların Doları Varsa Bizim de Allah'ımız Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Başkan Erdoğan, "Yedi düvele karşı mahcup etmeyeceksiniz. Bize nasıl saldırdıklarını görüyorsunuz. İstedikleri gibi saldırsınlar. Onların doları varsa, bizim de Allah'ımız var." diye konuştu.

29.03.2019-19:09 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-18:58) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onların Doları Varsa Bizim de Allah'ımız Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çekmeköy’de düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

"PAZAR GÜNÜ BUNLARA GÜZEL BİR HESAP SORUYOR MUYUZ?

CHP'yi sert sözlerle eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'nin bir diğer tarifi de yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar. 94'te bu kardeşinizi İBB başkanı yaptınız. Susuzluk var mıydı vardı. Çöp dağları var mıydı, vardı. Melen'den bu yakaya su getirdik. Doğalgazı süratle buraya getirdik. İstanbul'da temiz hava var. Çekmeköy İstanbul’un yükselen yıldızlarından. CHP, HDP maalesef bunlarla beraber hareket eden sözde içi karmakarışık bir İyi parti var bir de Saadet. Dörtlü mekanizma pazar günü bunlara güzel bir hesap soruyor muyuz?” dedi.

"ONLARIN DOLARI VARSA BİZİM DE ALLAH'IMIZ VAR"

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlere güzel bir cevap verilmesi gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yedi düvele karşı mahcup etmeyeceksiniz. Bize nasıl saldırdıklarını görüyorsunuz. İstedikleri gibi saldırsınlar. Onların doları varsa, bizim de Allah'ımız var. Ülkemizin önünü kesmek isteyenler, pazar gününü bir hesaplaşma, bir rövanş arenasına, bir intikam zeminine dönüştürmeye çalışıyor." diye konuştu.

İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın galip çıkacağını ifade eden Cumhurbaşkanı, "Bu kardeşiniz 4, 5 yıl cumhurbaşkanı kabinemizle birlikte. Binali Yıldırım kardeşimizi İBB başkanı olursa, Ahmet kardeşimizi de durmak yok yola devam derse, buna da var mıyız?" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.  

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal