Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğrencileri Kırmadı Hemen Talimatı Verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabataş Lisesi açılış törenine katıldı. Törenin ardından robotik takımından bir öğrenci Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iletişim için irtibat istedi. Erdoğan hemen talimat vererek çocuklara iletişim imkanı verdi.

18.09.2018-20:45 - (Son Güncelleme: 18.09.2018-20:38) Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğrencileri Kırmadı Hemen Talimatı Verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabataş Lisesi'nde yapılan 2018-2019 eğitim öğretim senesi açılış törenine gitti. Törenin sonrasında okulu gezen Erdoğan, sınıflara giderek öğrencilerle sohbet etti.

"ANNE, BABA VE ÖĞRETMENİNİZDEN BAŞKA KİMSENİN ELİNİ ÖPMEYİN"

Bu esnada elini öpmeye uğraşan bir öğretmene izin vermeyen Erdoğan, "Annenizin, babanızın ve öğretmenlerinizin elini öpün. Başka kimsenin elini öpmeyin" sözlerini söyledi. Öğrencilere de aynı öneriyi yapan Erdoğan, okulun robotik takımının projelerini inceledi.

ÖĞRENCİ İSTEDİ, ERDOĞAN TALİMAT VERDİ

Robotik takımı adına Esad Yusuf Atik ile Anıl Mert Ar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kulübün çalışmalarıyla alakalı sunum gerçekleştirdi. Bu esnada söz alan Esad Yusuf Atik, TÜBİTAK projesine gideceğini söyleyerek "Şu anda içeriğinden bahsedemiyorum. Talep ederseniz daha sonra iletişim kurabileceğimiz bir kanal verirseniz bize oradan görüşebiliriz' dedi.

Bunun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başdanışmanı Zafer Çubukçu'ya öğrencilerin iletişim kurabilmesi için emir verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal