Cumhurbaşkanı Erdoğan ODTÜ'lü Öğrencilere Yerli Telefon Hediye Etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine hakaret eden ODTÜ'lü öğrencileri ağırladı. Öğrencilerin yaptıkları projeler ile gündeme gelmelerini isteyen Erdoğan, öğrencilere yerli cep telefonu hediye etti.

17.10.2018-10:29 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-10:22) Cumhurbaşkanı Erdoğan ODTÜ'lü Öğrencilere Yerli Telefon Hediye Etti!

ODTÜ'lü öğrencilerin aileleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı Hüseyin Aydın ile temasa geçti. Öğrencilerden birinin annesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazması ardından görüşmeye giden süreç başladı.

GÖRÜŞME SAMİMİ BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek isteyen öğrencilerin isteği ise geri çevrilmedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesinin sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencileri ağırladı. Öğrencilerin çiçek verdiği ve samimi bir ortamda yapılan görüşmede Erdoğan, öğrenciler ile bir br ilgilendi, ailelerini ve nereli olduklarını sordu. Öğrencilerden birinin savunma sanayi ile alakalı ödüllü projesi olduğunu öğrenmesi ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayi alanında gerçekleştirilenleri anlattı. Erdoğan, seçkin bir üniversite olan ODTÜ'nün de savunma sanayi alanına katkı vermesi gerektiğini söyledi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin kalkınması için uğraştıklarını söyleyerek, gençlerden de bu atılımlara destek vermesini talep etti.

ÖĞRENCİLERE YERLİ CEP TELEFONU HEDİYE ETTİ

Öğrencilerden bir tanesi böyle bir olaya nedne olmak vermek istemediklerini, bu sebeple üzgün ve pişman olduklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşmenin sonunda öğrencilere, "Yerli bir cep telefonu size hediye ediyorum" diyerek, telefon hediye etti.

ÖDÜLLÜ PROJEYE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Saray'da ağırladığı öğrencilerle görüşmesi yaklaşık 45 dakika kadar devam etti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in Erdoğan-Bahçeli görüşmesi ardından yaptığı açıklamada öğrencilerle Erdoğan arasında sıcak bir sohbet olduğu bildirildi. Erdoğan'ın, öğrencilerden birinin savunma sanayisine dönük yaptığı ödüllü projesine yoğun alaka gösterdiği ve öğrencilerden böyle projelerle gündeme gelmelerini talep ettiği bildirildi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, meydana gelen gözaltılardan duyduğu rahatsızlığa değinen konuşmalar yaptığı da ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal