Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'O Atom Karınca'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiçeği burnunda bakan için, "Ona atom karınca diyebilirsiniz" ifadelerini kullanarak büyük övgülerde bulundu.

11.07.2018-21:54 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-21:33)

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank için, "Gayretli, pratik, zeki, tuttuğunu koparır, 'atom karınca' diyebilirsiniz" diyerek büyük bir övgüde bulundu.

VARANK'IN İLK AÇIKLAMASI "YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR" OLDU

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak seçilen Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki törenle göreve seçildi. Mustafa Varank, devir teslim töreninde, "Yapacak çok işimiz var, çok yoğun bir gündemimiz olacak. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın vizyonunu hayata geçirmek için "Bismillah" diyerek hemen çalışmaya başlayacağız. Rabb'im inşallah milletimize karşı bizleri mahcup etmesin, bizlere hayırlı, faydalı hizmetler yapmayı nasip etsin" diyerek azmini ortaya koydu.

"VARANK'A ATOM KARINCA DİYEBİLİRSİNİZ"

Konuşmasıyla Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığındaki yoğun çalışma temposunu bakanlığı döneminde de sürdüreceğine dair sinyal veren Bakan Varank'tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan da övgüyle bahsetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinede yer alan yeni kişilere dair değerlendirmesi sorulduğunda, "Mustafa Varank'ı zaten tanıyorsunuz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı'mız. ODTÜ mezunu, Amerika'da yüksek lisans öğrenimi oldu. Gayretli, pratik, zeki, tuttuğunu koparır, 'atom karınca' diyebilirsiniz’’ diye cevap vererek övgüde bulundu.

"ERDOĞAN'A EN YAKIN İSİMLERDEN BİRİ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en yakınındaki kişilerden biri olan Mustafa Varank, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle 2014 yılında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görevlendirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal