Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Müjde'yi Yarın 15.00'da Açıklayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün 'müjdeyi vereceğim' diyerek merak uyduran açıklamaların ardından net tarih belli oldu.

20.08.2020-19:59 - (Son Güncelleme: 20.08.2020-19:48) Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Müjde'yi Yarın 15.00'da Açıklayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası açılış töreninde Türkiye'yi ayağa kaldıran açıklamalara imza atmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, cuma günü bir müjde vereceğini belirterek, "Biz de bu müjdenin hayalleri rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum" şeklinde konuşmuştu.

15:00'TE AÇIKLAYACAK

Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'nin heyecanla beklediği o müjdesini yarın 15:00'te yapacağı konuşmada açıklayacağı bildirildi.

PERİNÇEK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heyecanlandıran açıklamalarının ardından açıklamada bulunan Vatan Partisi Başkanı Doğu Perinçek de bugün yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

'Cumayı beklemeden programda müjdeler açıklanmış oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza bırakalım müjdeyi ama verilen bilgiler, Zonguldak açıklarında hidrokarbon yatakları, doğal gaz bulunduğunu son bir iki gün içerisinde biz de öğrendik. Ama Sayın Cumhurbaşkanımız müjdesini kendisi verecektir, o müjdenin ne olduğu konusunda izin verirseniz bir açıklama yapmayalım'.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal