Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'nin İcazet Aldığı Kişiyi Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenyurt'ta halka hitap etti. Erdoğan burada Muharrem İnce'ye yüklenerek, "Cezaevine gidip Demirtaş'tan icazet aldı" dedi.

23.06.2018-14:34 - (Son Güncelleme: 23.06.2018-14:42)

Esenyurt mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'yi eleştirerek "Cezaevine gidip Demirtaş'tan icazet aldı" dedi.

"BU DEMEK Kİ ŞİMDİDEN KAYBEDECEĞİNİ ANLADI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:

"Ne yapacakmış? YSK'nın önünde gidip kendine göre şimdiden tehdit ediyor. Bay Muharrem, biz hukuk devletinde yaşıyoruz, hukuk. Bu devlet guguk devleti değil. Bay Muharrem dedi ki 'okulların bahçesinde yatın, sandalyede oturun.' 'Ben de' diyor, 'YSK'nın önünde yatacağım.' Hayırdır ya demek ki bu daha şimdiden kaybettiğini fark etti, öyle görünüyor. Seçimlerle alakalı her türlü önlemi aldık. Herhangi bir sandık üyesi hemen güvenlik birimine haber edebilecek. Sandıklarada her kesimden üye olacak, daha ne diyorsun?

Yeni hükümet sistemiyle Türkiye bir uçuşa geçecek. Bu değişik sistem ile diğerlerinin akıllarına bile gelmeyeni yapacağız. Bunların kafası çalışmıyor, nasıl parlamenter demokrasi. 16 Nisan'da biz anayasa değişikliğini gerçekleştirdik, bu iş tamamlandı. Milleti kandırıyorlar.

"BAY MUHARREM SANA PAHALI GELİYORSA 2. KÖPRÜDEN GİT"

Türkiye G20 içinde 17'nci ülke, Avrupa'da 6'ncı ülke. Durup dururken olmadı. Büyümede ilk çeyrekte 7,4 ile Hindistan'ın ardından ikinci sırada yer bulduk. OECD içinde bir numarayız. İş bilenin kılıç kuşananın.

Bay Muharrem sen mecbur musun 3. köprüden geçmeye ? 2. köprüden geç, 1. köprüden geç. Bunlar pahalı diyorsan sandalla geç. Bay Muharrem gün ola harman ola. Şu an biz burayı yap-işlet-devlet'le tamamladık. Bu bir mantık, ekonomik akıldır. Sende bu yoksa ne yapalım? Biz bunu G20 toplantısında biz bunun konferansını verdik. Atacağımız adımı insanımız için atıyoruz. 3. köprüyü ağır taşıtlar oradan geçsin, İstanbul'un ulaşımı ferahlasın diye yaptık.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal