Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefetten Birilerini Görürseniz Sorun

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün, restorasyonu tamamlanan Nusretiye Camii ve Mısır Çarşısı’nda düzenlenen törene katıldı.

04.05.2018-17:19 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-17:14) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefetten Birilerini Görürseniz Sorun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm milletimden rica ediyorum. Muhalefetten birilerini gördüklerinde şunu sorsunlar: Siz ülkeye hangi büyük yatırımları yapacaksınız?  Yavuz Sultan Selim Köprüsü mü yapacaksınız, Marmaray mı yapacaksınız, Avrasya Tüneli mi yapacaksınız, 3. Havalimanı mı yapacaksınız, Kanal İstanbul'u mu yapacaksınız? Ne yapacaksınız ya, ne yapacaksınız. Onu söyleyin. İfadelerini kullandı.

'MUHALEFETTEN BİRİLERİNİ GÖRÜRSENİZ SORUN'

Restorasyonu tamamlanan Nusretiye Camii ve Mısır Çarşısı’nda düzenlenen törende halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisine karşı birleşen ittifak için, ‘’Tüm amaçları Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek. Diyelim ki bunu başardınız ve yönetimi devraldınız siz millete ne vaat ediyorsunuz. Tüm milletimden rica ediyorum. Muhalefetten birilerini gördüklerinde şunu sorsunlar: Siz ülkeye hangi büyük yatırımları yapacaksınız?  Yavuz Sultan Selim Köprüsü mü yapacaksınız, Marmaray mı yapacaksınız, Avrasya Tüneli mi yapacaksınız, 3. Havalimanı mı yapacaksınız, Kanal İstanbul'u mu yapacaksınız? Ne yapacaksınız ya, ne yapacaksınız. Onu söyleyin. Sizin başınızdaki şahıs zaten SSK Genel Müdürü'yken bu milleti inim inim inleten kişidir. Bunlarda milli geliri büyütmek, ihracatı, istihdamı artırmak için sorun bakalım ne yapacaksınız? Bunların eğitim, sağlık, tarım alanında bir projesi var mı? Biz yapacaklarımızla değil, yaptıklarımızla konuşuyoruz.’’ Şeklinde konuştu

'SİZDEN BU MİLLETE FAYDA OLMAZ'

15 milletvekilini gitti bir partiye verdi. Niye grup kur diye. Parlamentoda sıralara baktık o milletvekilleri yok. Milletin iradesini satın almaktan daha beter bir şey olabilir mi? Şimdi bunu yapanlar milleti idare edeceğiz diyorlar. Sizden bu millete fayda olmaz. Demokrasi dürüstlüktür. Demokrasi bir yerde namus meselesidir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;