Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla'daki Stratonikeia Antik Kenti'ni Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Muğla'daki Stratonikeia Antik Kenti'ni ziyaret etti. 3 bin yıllık antik kentte devam eden kazı çalışmalarına ilişkin bilgi alan Erdoğan, Osmanlı dönemine ait Şaban Ağa Camisi'ni de gezdi.

19.08.2019-19:37 - (Son Güncelleme: 19.08.2019-19:34) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla'daki Stratonikeia Antik Kenti'ni Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Muğla'nın Yatağan ilçesindeki Eskihisar Mahallesi'nde bulunan Stratonikeia Antik Kenti'ni ziyaret etti.

"KÖYÜMÜZE GURUR VERDİNİZ"   

Eşi Emine Erdoğan ve beraberindekilerle Stratonikeia Antik Kenti'ne gelen Erdoğan'ı yetkililer ve mahalle sakinleri karşıladı. Erdoğan'ı "Köyümüze gurur verdiniz" sloganlarıyla karşılayan vatandaşlar, sevgi gösterisinde bulundu.

SADAKA TAŞININ ÜZERİNE PARA BIRAKTI  

Erdoğan, dünyanın en büyük mermer kentleri arasında gösterilen, UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan 3 bin yıllık Stratonikeia Antik Kenti'nde Osmanlı dönemine ait Şaban Ağa Camisi'ni de gezdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cami önündeki sadaka taşı üzerine bozuk para bıraktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal