Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in 'Yeni Kale'sinin Açılış Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT'in ''Yeni Kale''sinin Açılış Töreninde günün anlam ve önemi belirten açıklamalar yaptı.

06.01.2020-14:38 - (Son Güncelleme: 06.01.2020-15:11)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT'in ''Yeni Kale''sinin Açılış Töreninde günün anlam ve önemi belirten açıklamalar yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

''Tarihimizde istihbarata her zaman çok büyük önem verilmiştir. Önemli saldırıların önlenmesinde rol almıştır. Ülkemizin ve milletimizin istihbarat teşkilatına olan ihtiyacı hiçbir zaman azalmamıştır. Günümüz şartları Milli İstihbarat Teşkilatını daha da güçlendirmemizi gerekli kılmaktadır.

Doğu Akdeniz'de ülkemiz aleyhinde oluşturulan güç mücadelesinin sonucu yakın geleceğimiz için hayati öneme sahiptir. Bölgesel ve küresel güçlerin yol açtığı karmaşık tabloda elimiz kolumuz bağlı kalamayız. MİT yürüttüğü cansiparhane çalışmalarla bize çok büyük destek sağlıyor. Teşkilatımız, son dönemde Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'nın lider kadrosuna yönelik yapılan operasyonlarla örgütün kendini güvenli hissettiği yerleri başına geçirmiştir. ''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal