Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Sporcularla Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferans aracılığı ile milli sporcularla bir araya geldi. Erdoğan, transferi gündemde olan Çağlar Söyüncü'nün transferinin gidişatını sordu. Söyüncü, konuyla menajerinin ilgilendiğini söyledi.

20.05.2020-10:30 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-10:19) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Sporcularla Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, milli sporcular ile video konferans aracılığıyla görüştü. Tesisleşme ve ülkenin çıkardığı sporcu sayısına değinen Erdoğan, omzundan sakatlanan olimpiyat şampiyonu güreşçi Taha Akgül ve dünya şampiyonu cimnastikçi İbrahim Çolak'a geçmiş olsun dileklerini yineledi.

Erdoğan, Akgül'e ameliyattan sonra nasıl olduğunu sordu ve Akgül, "İyileşme sürecindeyim. Yakın zamanda koşulara başlayacağım. Merak etmeyin efendim, eskisinden daha iyi olacağım. Hedefim tabii ki 2021 Tokyo Olimpiyatları'nda altın madalya." şeklinde cevap verdi. Cumhurbaşkanı, Çolak'a da durumunu sordu ve "Omuz sakatlığı çok zordur. 'Halka' hareketleri sizin direkt omzunuzu etkileyen bir harekettir. Olimpiyatların ertelenmesi sizler için iyi oldu." dedi.

"GARDINIZI DÜŞÜRMEYİN"

Tüm sporculara seslenen Erdoğan, coronavirüs sürecine değindi ve sporculara, "Bu süreçte sakın idmanlarınızı aksatmayın. Çalışmaya devam. Gardınızı düşürmeyin." tavsiyesinde bulundu.

Gösterdiği başarılı performansın ardından dünya devleriyle adı anılmaya başlayan Çağlar Söyüncü de Erdoğan'ın görüştüğü sporculardan biri oldu. Erdoğan, Söyüncü'ye transfer durumunu sorarken, Söyüncü, transferle menajerinin ilgilendiğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal