Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP ile İttifakı Değerlendirdi: Bunu Nasıl Açıklarım?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP ile yapılması muhtemel ittifak hakkında konuştu. Erdoğan, "Bunlar görüşülür. Fakat son seçimlerde birinci olduğumuz yerde aday göstermemeyi nasıl anlatırım seçmenime" dedi.

28.09.2018-11:19 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-11:12) Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP ile İttifakı Değerlendirdi: Bunu Nasıl Açıklarım?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD dönüşü uçakta gazetecilere açıklamalar yaptı.

Burada gazetecilerin yerel seçimlerde MHP ile ittifak sorularını da cevaplayan Erdoğan, “Devlet Bahçeli ile görüşmeniz ne zaman” sorusuna şu cvevabı verdi:

"BAHÇELİ İLE BİR ARAYA GELEBİLİRİZ"

"Her an gelebiliriz, hazırız. Mehmet Özhaseki kardeşimizi vazifelendirdim. Onlar da Sadır kardeşimizi vazifelendirdi. Mehmet Bey ile görüşme gerçekleştirdiler. Bunu detaylandırabilir, geliştirebilirler. Oradan çıkacak sonuçları, biz de bir araya gelmek suretiyle konuşabiliriz.

Fakat piyasada konuşulan şeyler falan bunlar siyasette olacak işler değil.

"BİRİNCİ OLDUĞUMUZ YERDE ADAY ÇIKARMAMAYI NASIL ANLATIRIM TABANIMA"

(Aday göstermeme hususu mu?) Her siyasi partinin amaçları vardır. AK Parti şu anda birinci parti. Türkiye’de gerek milletvekili sayısı gerek oyuyla yeri, konumu net olan bir siyasi parti. Son seçimlerde birinci olduğumuz yerde aday göstermemeyi nasıl anlatırım seçmenime?

Seçmen tabanı küserse bir araya getiremezsiniz.

(MHP Lideri Bahçeli’nin İstanbul için aday göstermeyecekleri söylemesi) Onu gerçekleştirilen bir nezaket olarak kabul ediyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal