Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meyve-Sebze Fiyatları Tartışmasına Cevap Verdi: Bir Kurşun Ne Kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk mitingini Sivas'ta yaptı. Meyve-sebze fiyatlarındaki artış konusuna değinen Erdoğan, "Ne diyorlar domates, patlıcan patates… Ya düşünün be bir merminin fiyatı nedir? Düşünün benim Mehmedimin giyinip kuşanıp bu teröristlere karşı verdiği mücadelenin bedeli nedir bir düşünün" dedi.

08.02.2019-16:00 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-15:49) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meyve-Sebze Fiyatları Tartışmasına Cevap Verdi: Bir Kurşun Ne Kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimleri öncesinde ilk mitingi Sivas Cumhuriyet Meydanı’nda yaptı.

ALINACAK ÖNLEMİ ANLATTI

Son günlerde ülke gündeminde olan taze meyve ve sebze fiyatlarıyla alakalı da önemli açıklamalar yapan Erdoğan, "Gerekirse tanzim satışlarını belediyelerimizin eliyle yaparız. En ucuz fiyata da buralara getiririz." dedi.

Erdoğan, kendi belediye başkanlığı yıllarında fırıncıların aynı oyunu yaptığını ve ekmek fiyatlarının yükseldiğini anımsatarak, "İstanbul'a 3 ekmek fabrikası açtım. Bunun sonrasında fiyatlar aşağı düştü." dedi.

KİT'LERE HER ŞEYİ VERDİK

Biz KİT’lere falan kadrolarını verdik, bizden bir şey beklemeyin. Her şeyi verdik. Şu toplantıyı da provoke etmeyin. Alışılmış bir siyasetçi değilim. Alışılmış bir lider de değilim. Lütfen, samimi olalım dürüst olalım bu toplantımızı da güzel bir biçimde çıkaralım.

BİR MERMİNİN FİYATI NEDİR

Bizler Cudi’de Gabar’da Tendürek’tde terörle mücadeleyi verirken onları temizlerken sıfırlarken sizin dediğinize bakın. Biz bunları yaparken birileri bizleri farklı yerlerden vurmaya çabalıyor. Ne diyorlar domates, patlıcan patates… Ya düşünün be bir merminin fiyatı nedir? Düşünün benim Mehmedimin giyinip kuşanıp bu teröristlere karşı verdiği mücadelenin bedeli nedir bir düşünün.

SİZ HALA SİVRİ BİBERİ KONUŞUYORSUNUZ

Bunları bu iktidar gerçekleştiriyorsa başarıyorsa… Siz halen domates, patates, sivri biber konuşuyorsunuz.

TANZİM SATIŞLARINI BELEDİYELERİMİZİN ELİYLE KURARIZ

Bizi Corc, Hans bir taraflardan vurmak istiyor. Bunlar da Corc'a Hans'a el ayak oluyorlar. Bak biz bu mücadeleyi bugüne dek kazandık. Kazanmayı da sürdüreceğiz. Eğer birileri marketlerde şuralarda buralarda yapıyorlarsa geçenlerde kabine toplantısında da söyledim. Gerekirse tanzim satışlarını belediyelerimizin eliyle kurarız. En ucuz fiyata da buralara getiririz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal