Cumhurbaşkanı Erdoğan Marketlerdeki Fahiş Fiyatlarla İlgili Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş fiyatlarla alakalı açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Marketlerde milletimi sömürmeyi sürdürenler varsa hesabını sormak bizim boynumuzun borcu" dedi.

21.01.2019-15:18 - (Son Güncelleme: 21.01.2019-15:05) Cumhurbaşkanı Erdoğan Marketlerdeki Fahiş Fiyatlarla İlgili Konuştu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda yapılan Ekonomi Şurası'nda açıklamalar yaptı. Son dönemde meydana gelen fahiş fiyatlarla alakalı açıklamalar yapan Erdoğan, "Marketlerde milletimi sömürmeyi sürdürenler varsa hesabını sormak bizim boynumuzun borcu. Herkesi insafa, vicdana ve ahlaka davet ediyorum." dedi.

"İnancı ve mücadele azmi olmayanlarla gidilebilecek hiçbir yol yoktur" diyen Erdoğan, "İnançla giriştiğimiz her mücadeleyi zafere taşıdık. Türkiye'nin en büyük problemi kendi içerisindeki bir takım kifayetsizlerdir. Bunlar kendi insanlarına güvenmedikleri için birilerinin emrinde hareket ediyorlar. Kendi tarihini, kültürünü ısrarla karalayan, karikatürize eden bir zihniyetin bu ülkenin geleceğine zerre kadar katkısı olması olası değildir" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

Sizlerin görüşleri bizler için daima yol gösterici oldu. 16 senede ülkemizi sizlerle beraber büyüttük. Teknoloji, e-ticareti sizlerle beraber ülkemizin gündemine getirdik. Pek çok çalışmayı sizlerle beraber faaliyete geçirdik. İş yapılmasının önündeki engelleri sizlerle beraber aştık. 2023 hedeflerimize de sizlerle beraber varacağız. Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sizlerle beraber sokacağız. Türkiye'yi üst gelir grubuna sizlerle beraber taşıyacağız. 81 milyonun hepsinin aş, iş, gelecek sembolü olarak daha kapsamlı hizmetlere inşallah beraber imza atacağız. Çünkü biz hep beraber Türkiye'yiz, hep beraber Türk ekonomisiyiz.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SORUNU BİR TAKIM KİFAYETSİZLER"

Ticarette de siyasette de başarının sırrı önce inanmak, ardından harekete geçmek sonrasında da yılmadan mücadeleyi sürdürmektir. İnancı ve mücadele azmi olmayanlarla gidilebilecek hiçbir yol yoktur. İnançla giriştiğimiz her mücadeleyi zafere taşıdık. Türkiye'nin en büyük problemi kendi içerisindeki bir takım kifayetsizlerdir. Bunlar kendi insanlarına güvenmedikleri için birilerinin emrinde hareket etmişlerdir. Kendi tarihini, kültürünü ısrarla kötüleyen, karikatürize eden bir zihniyetin bu ülkenin geleceğine zerre kadar katkısı olması mümkün değildir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal