Cumhurbaşkanı Erdoğan Manipülasyon Yapanlara Sert Çıktı: Bedelini Öderler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dövizdeki dalgalanmadan bahsederek sert konuştu. Erdoğan, "Manipülasyon yapanlara inanmayın. Bu devlette Dolar ile Euro ile kira mira yok. Bundan böyle Türk Lirası geçer. Tersi durumda bunun bedelini verirler" dedi.

19.09.2018-14:29 - (Son Güncelleme: 19.09.2018-14:22) Cumhurbaşkanı Erdoğan Manipülasyon Yapanlara Sert Çıktı: Bedelini Öderler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziler Günü etkinliğinde açıklamalar yaptı. Dövizdeki hareketlilik ile alakalı açıklamalar yapan Erdoğan, "Kriz, mıriz sakın kanmayın bunlar manipülasyondur. Kuvvetlenerek geleceğe ilerliyoruz. Öyle AVM'lerde şurada burada manipülasyon yapanlara inanmayın. Bu devlette Dolar ile Euro ile kira mira yok. Bundan böyle Türk Lirası geçer. Tersi durumda bunun bedelini verirler" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

"1000 senedir halkımızın ferahı, devletimizin bütünlüğü için bu toprakları teriyle, kanıyla ıslatmış tüm atalarımızı yad ediyorum. Ülkemize şehitler ve gaziler kazandıran anneleri ve babaları selamlıyorum. Bu uğurda bazısı eşlerini, babalarını, kardeşlerini, arkadaşlarını yitiren insanlarıma saygılarımı sunuyorum.

"BU TOPRAKLARDA BOŞLUK YOK"

Bu halk topyekun gazi bir halktır. Bu topraklar böyle bir toprak, bu topraklarda boşluk olmaz; şehitlerimizin, gazilerimizin kanı var. Biz Alparslan ile başladık, Osman Gazi ile devam ettik, Gazi Mustafa Kemal ile Cumhuriyeti kurduk. Şimdi ihya dönemini yaşıyoruz.

"MANİPÜLASYON YAPANLARA İNANMAYIN"

Kriz, mriz sakın kanmayın bunlar manipülasyondur. Kuvvetlenerek geleceğe ilerliyoruz. Öyle AVM'lerde şurada burada manipülasyon yapanlara inanmayın. Bu devlette Dolar ile Euro ile kira mira yok. Bundan böyle Türk Lirası geçer. Tersi durumda bunun bedelini verirler. Burası Türkiye, ABD değil. Burada Türk Lirası'nın hükmü geçer. Türk Lirası ile mağazanı kiraya verirsin alışverişini yaparsın.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal