Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 Hedeflerimiz Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya' da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

25.10.2020-16:35 - (Son Güncelleme: 25.10.2020-17:35) Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 Hedeflerimiz Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya' da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında öne çıkan ifadeler:

Yaşadığımız onca saldırıya rağmen 2023 hedeflerimiz yol haritası olarak önümüzde duruyor. Son 7 yılda içeriden ve dışarıdan maruz kaldığımız operasyonlar işimizi zorlaştırmış olsa da hedeflere ulaşma irademizi asla yok edemedi. Önümüze çıkartılan her engel üstesinden geldiğimiz her badire ile kararlılığımız daha da kuvvetlendi.

'YOLUMUZU KESMEYE ÇALIŞANLARA İNAT HER GÜN YENİ BİR PROJENİN AÇILIŞ SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ'

Bizi hedeflerimizden vazgeçirmek isteyenlere cevabımızı hep yatırımlarla milletimizin hizmetine sunduğumuz eserlerle veriyoruz. Yolumuzu kesmeyenlere çalışanlara inat her gün yeni bir projenin açılış sevincini yaşıyoruz. Koronavirüs salgını sebebiyle dünyanın birçok ülkesinde ekonomi durma seviyesine gelmişken hamdolsun biz yatırım hamlemize her gün yeni halkalar ekliyoruz.

Geçen hafta toplam yatırım tutarı 3,5 milyar lirayı geçen yüzlerce hizmetin açılışını yaptık. Dün Kayseri'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen  yüzlerce konutu ve iş yerini vatandaşlarımızın istifadesine sunduk.

Sadece son 1 ay içerisinde Gaziantep'ten Hatay'a, Konya'dan Mersin'e kadar ülkemizin dört bir yanında barajların, fabrikaların, hastanelerin, sağlık ve üretim tesislerinin yolların tünellerinin açılışını gerçekleştirdik.

'BİR KEZ DAHA DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZ'

Türkiye'yi terörle, şiddetle, şantajla dize getirmeye çalışanlara cevabımızı bugün de Malatya'dan veriyoruz. Bugün bir kez daha durmak yok yola devam diyoruz. Tek bir toplu açılış töreniyle toplam bedeli 1 milyar 600 milyon lirayı aşan kamu ve özel sektör yatırımını Malatyamız ile buluşturuyoruz.

Eğitimde 8 ilçemizde inşası tamamlanan okullar ile lojmanları, sağlıkta Arguvan ilçemizde inşa edilen aile sağlığı merkezi, topum sağlığı merkezi, acil sağlık istasyonu ile Kuluncak İlçe Entegre Hastanesi'ni insanımızın hizmetine sunuyoruz.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal