Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'ye Gelmeyen Baroları Eleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adli Yıl Açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmada, Külliye'ye gelmek istemeyen baroları "Bir takım barolar adli yıl açılışını sırf mekanından sebeple provoke ediyor. Bu gazi mekan halkımızın evidir" sözleriyle eleştirdi.

02.09.2019-12:08 - (Son Güncelleme: 02.09.2019-12:03) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'ye Gelmeyen Baroları Eleştirdi

Adli Yıl Açılış töreninde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törene katılmayan barolara tepki gösterdi. Erdoğan, "Bir takım barolar adli yıl açılışını sırf mekanından sebeple provoke ediyor. Bu gazi mekan halkımızın evidir. Bu gazi mekan, konferans salonu, sergi salonu, camisi, 15 Temmuz Anıtı, bitmek üzere olan kütüphanesi ve inşası devam eden müzesiyle, halkımızın, bu sebeple de bütün kurumlarımızın evidir" diye konuştu.

"YARGITAY BAŞKANI VE TBB BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM"

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gittikleri için tepki ile karşılanan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu da tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yargıtay ve TBB Başkanımızı, bu bağnaz ve provokatif dayatmalara karşı gösterdikleri dirayetli ve demokratik duruş nedeniyle tebrik ediyorum" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal