Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Esed Tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Tüm terör örgütlerini destekleyen her davranışıyla arkadaşlar dediği teröristlerin arkasında duran kişi bu ülkenin ancak hasmı olabilir." dedi.

26.02.2020-12:20 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-12:57)

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel toplantısında CHP zihniyetine ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Esed rejimini baz alan tepki niteliğinde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyledir:

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

"Tüm terör örgütlerini destekleyen her davranışıyla arkadaşlar dediği teröristlerin arkasında duran kişi bu ülkenin ancak hasmı olabilir. Türkiye tarihinin en kritik mücadelelerinden birini verirken sürekli devleti ve milletini tahkir eden, tüm kamu görevlilerine saldıran bir kişi ülkesine değil düşmanlarına hizmet ediyor demektir. Kürsüde mavra keserek sadece kendisini tatmin ediyor. Suriye meselesini zerre kadar idrak edemeyen bir kişinin söyledikleri ancak sinek vızıltısı kadar değer taşır."

"ADAM OLMADIĞINI GÖRDÜK"

İdlib'de adam kendi toprağını savunuyor diyerek kahraman askerlerimizin mücadelesine zarar veren bir kişi asla bu milletin evladı olamaz. İnsanda vicdan önemli bir sestir.

Bu İdlib'deki o yavruları televizyonda izlemiyor musun? 3-5 yaşındaki yavruların ayakları çamur içinde nasıl sığınacak yer aradıklarını görmüyor musun? O yavruların ahı sana yeter.

Çamur deryası içinde başlarını sokacak bir çadır dahi bulamıyorlar. Bunları katil Esed'in insafına mı bırakacağız. Esed ile görüş diyor.

Sen onu görmeden biz onla görüşüyorduk. Biz ona ne teklif yapsak geri çevirdi, adam olmadığını gördük. Bunlara rağmen ana muhalefetin başındaki zat Esed ile görüşmeyi teflif ediyor. Adamlarının görüşmesi yeter zaten. Bizim adımıza görüşme. Apo'nun ortaklarıyla da görüşüyorlar.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal