Cumhurbaşkanı Erdoğan Partisinin Grup Toplantısında Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti Grup toplantısında konuşuyor

17.04.2018-12:00 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-17:09) Cumhurbaşkanı Erdoğan Partisinin Grup Toplantısında Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti Grup toplantısında gündeme dair konularla ilgili açıklamalarda bulunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı ve gündeme ilişkin diğer konulara değiniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasından satır başları şu şekilde:

"FETÖ içeriden PKK dışarıdan müdahale ederek emniyet teşkilatımız ile çok uğraştı ama teşkilatımızı bunlardan kurtardık.

Afrin Harekatı'nda şu ana kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 205'e ulaşmıştır.  

ER VEYA GEÇ ONU DA GETİRECEĞİZ"

En son Kosova'da 6 tane Gabon'da 3 tane olmak üzere 80 FETÖ'cü'yü geri getirdik. Pensilvanya'ya kaçan terörist başının da durumu da farklı olmayacaktır. Er ya da geç onu da alacağız. Bu millete ihanet eden herkes hakettiği cezayı alacak."

ROMAN KARDEŞLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK"

Külliye'de Roman kardeşlerimizle bir araya geldik. Benim doğup büyüdüğüm Kasımpaşa'da da Roman kardeşlerimiz vardır. Biz iç içe büyüdük, aynı camilerde namaz kıldık. Biz insanları hiçbir zaman kökenlerine, dillerine, renklerine göre ayıranlardan olmadık. Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevdik. Fransa, AB'nin de tam aksine, Romanları derdest etti. Avrupa Birliği bunun hesabını sordu mu, hayır.

 Dün 16 Nisan halk oylamasının birinci yıldönümüydü. Bilhassa evet diyerek ülkemizin ve milletimizin tarihi yol ayrımında iradesini ortaya koyan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Halkoylamasıyla önemli bir değişiklik kabul edildi. Anayasa değişikliği düzenlemeleri 2019 Kasım seçimleriyle tamamen yürürlüğe girecek."

 MALATYA'YA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ

Özal'ın adını yaşatmak için Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin kurulması karar verdik. Mevcut üniversitenin (adını anmak istemiyorum)  oradaki öğrenci sayısı fazla. Onu ikiye böleceğiz ve Turgut Özal Üniversitesi'ni kuracağız."

GİDECEKLERİ YER KANDİL OLUR"

Muhalif olmakla muarız olmayı birbirine karıştıran bu partinin devletimizle milletimizle olan bağı gün geçtikçe zayıflamaya devam etmektedir. Terörist sevicilikten başka bir vasfı olmayan bir partiye gösterilen hayranlıkla CHP'nin gideceği yer olsa olsa Kandil olur. Gerçi yakında biz o Kandil'i de teröristlerin başına yıkacağız o ayrı. CHP'nin başındaki zat Afrin operasyonuna da karşı çıkmıştı. Sakın Afrin şehir merkezine girmeyin çağrısı yapmıştı.

Sanatçılarımız, sporcularımızla askerlerimize destek için Hatay'daki sınır karakoluna gittiğimizde bu zat oradakilere hakaretler yağdırdı. Tabanından da tepki gördü ki sonra kalktı kendisi de Hatay'a gitti. Bizim ziyaretimiz sırasında giydiğimiz kamuflaja da hayran kaldı heralde. Onun için laf attık, kendisine postal ve parka gönderme teklifinde bulunduk, öğrenciliğimden beri giyiyorum dedi. 40 yılda ilk kez  bir doğru söz söyledi. Siz teröristlerin giydiği posta ve parkalı giyersiniz biz Mehmetçiğin giydiği postal ve parkayı giyeriz aramızdaki fark bu."

2019'DAN SONRA

Türkiye'nin ana muhalefet partisinin marjinalize edilmesine bizim gönlümüz el vermiyor. Bizim demokrasi anlayışımıza göre muhalefetin en az iktidar kadar güçlü olması gerekli. Eğer ana muhalefet partisiyiz iddiasında bulunuyorsanız en az yüzde 50'lik oy iddiasında olmanız gerekiyor. 2019'dan sonra AK Parti yine güçlü bir şekilde Meclis'te ve cumhurbaşkanlığında yer almayı sürdürecek ama CHP'nin akibetini kestiremiyoruz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal