Cumhurbaşkanı Erdoğan Aşının İkinci Partisinin Ne Zaman Geleceğini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İkinci parti aşımız, nasip olursa onayı çıktı Çin'den. Büyük ihtimalle bu hafta sonuna kadar gelebilir." açıklamasında bulundu.

22.01.2021-14:00 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-15:16)

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazının çıkışında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

AŞININ İKİNCİ PARTİSİ NE ZAMAN GELECEK?

Aşılama programıyla ilgili soruyu cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İkinci parti aşımız, nasip olursa onayı çıktı Çin'den. Büyük ihtimalle bu hafta sonuna kadar gelebilir. Beklentimiz bir 10 milyon gelecek" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulundu:

''ELİMİZDEKİ VERİLERE GÖRE ESNEME YAPARIZ''

"Onayı çıktı Çin'den bu hafta sonuna kadar gelebilir. Beklentimiz bir 10 milyon gelecek. Restoran konusunu kabine toplantısında değerlendireceğiz. Endişelerimiz var. Ne kadar sıkı tutacağız diyorlarsa da maalesef sıkı tutulmuyor. Böyle bir riske girmek istemiyoruz. Elimizdeki verilere bakarız buna göre bir esneme yapabiliriz.

ERKEN SEÇİM İDDİALARI: ''KESİN BİR TARİH VARDIR''

Biz muhalefetteki siyasi partiler gibi bir acelecilik içerisinde değiliz. Takvim Haziran 2023. Bundan önce erken seçim falan söz konusu değil. Oturmuş demokrasilerde aklınıza estiği zaman erken seçime gidilmez. Erken seçim yaygaraları oturmamış, ne elde edebiliriz diye düşünenlerin hayalidir. Cumhur İttifakı olarak kesinleşmiş bir tarih vardır. Bu tarih de Haziran 2023'tür. 

Reform paketiyle ilgili kendi içimizde çalışmalarımızı yaptık. Değerlendirmelerimizi yaptık. Ekonomi ile ilgili çalışmalarımızı da yapıyoruz, önümüzdeki haftalarda bu konudaki açıklamamızı yaparız."

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal