Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eğitim Reformu Açıklaması

İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Önceliğimizi aileden başlayarak eğitim öğretim hayatları boyunca evlatlarımızı hakkıyla yetiştirmek olarak değiştirmemiz şarttır'' dedi.

19.10.2020-12:14 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-13:21) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eğitim Reformu Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da ''İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi Açılış Töreni''nde önemli açıklamalar gerçekleştirdi.

Burada günün anlam ve önemine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eğitim reformuna yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları tam olarak şöyledir:

''Samimi bir muhasebeyle geçtiğimiz 18 yılda her alanda, tarihi eserlere ve hizmetlere imza attığımızı ama eğitim ve öğretimde, kültürde arzu ettiğimiz ilerlemeyi sağlayamadığımızı düşünüyorum.

Bize lazım olan ilhamını gelenekten alan yenilikçiliktir.

Genç bir nüfusa sahibiz ama medeniyet tasavvurumuzu layıkıyla hayata geçiremiyoruz.

Dünyadaki hakim fikri anlayışın ve fiili düzenin sadece ardından giderek, kendimize çok daha ileri bir medeniyet inşa edemeyeceğimize inanıyoruz.

Geçmişten bugüne yaşadığımız nice acıların, döktüğümüz nice gözyaşlarının, çektiğimiz nice sıkıntıların gerisinde, kuşaklar boyunca maruz kaldığımız bu fikri istila gerçeği vardır.

Önceliğimizi aileden başlayarak eğitim öğretim hayatları boyunca evlatlarımızı hakkıyla yetiştirmek olarak değiştirmemiz şarttır.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal