Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yeni İmkanlar Üreterek Farklı Bir Konuma Gelmiştir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Sancaktepe ve Yeşilköy'deki hastaneler) Her iki hastaneyi de Rönesans yüklendi ve birinin bedeli tamamen kendilerine ait" ifadelerini kullandı.

29.05.2020-15:57 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-16:09) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yeni İmkanlar Üreterek Farklı Bir Konuma Gelmiştir

Cumhurbaşkanı Erdoğan Prof. Dr. Feriha Öz Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Sancaktepe ve Yeşilköy'deki hastaneler) Her iki hastaneyi de Rönesans yüklendi ve birinin bedeli tamamen kendilerine ait" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

"Dünyada pek çok ülkede salgın sebebiyle sağlık sisteminin çöktüğü bir dönemde, Türkiye hem mevcut imkanlarını en iyi şekilde kullanarak hem de yeni imkanlar üreterek farklı bir konuma gelmiştir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin sağlık alanında geldiği seviyenin en somut örneği olan bu hastanelerimiz şifayı ülkemizde arayan herkese hizmet verecektir" ifadelerini kullandı.

'ŞEHİR HASTANELERİNİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU ÇOK DAHA İYİ GÖRÜYORUZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefetin bizi adeta topu tuttuğu şehir hastanelerinin ne kadar önemli olduğunu bu süreçte çok daha iyi görüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu an itibarıyla 190'ı aşkın ülkeden talepler geldi ama biz 90'ı aşkın ülkeye, her türlü bu noktada sağlık ürünlerini gönderdik." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HASTANEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

İstanbul'da salgın ve afetlere karşı kullanılmak üzere yapılan hastanenin açılışına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopterle Tarabya'da bulunan Huber Köşkü'nden hastaneye geldi.

Tören başlamadan önce hastaneyi gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu esnada yetkililerden de bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında incelemeler esnasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da vardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal