Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdlib Harekatı Bir An Meseledir

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu ülkede FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan edip, ona savaş açan; şahsım ve AK Parti'dir'' dedi.

19.02.2020-11:28 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-12:38) Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdlib Harekatı Bir An Meseledir

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

İdlib'e harekat düzenlenmesi ihtimali hakkında konuşan Cumhurbaşkanı, her türlü hazırlığın yapıldığını ifade ederek ''Bir gece ansızın gelebiliriz. İdlib harekatı bir an meseledir'' ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

'İDLİB HAREKATI BİR AN MESELESİDİR''

Artık son ikazlarımızı yapıyoruz. Gerek ülkemizde gerek Rusya'da şu ana kadar maalesef arzu ettiğimiz neticeye ulaşamadık. Türkiye İdlib konusunda her türlü hazırlığını yapmıştır. Bir gece ansızın gelebiliriz. İdlib harekatı bir an meseledir. Ne pahasına olursa olsun İdlib'i hem Türkiye hem de bölge halkı açısından güvenli bir yer haline dönüştürmekte kararlıyız.

''AB'NİN LİBYA İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR KARAR ALMA YETKİSİ YOK''

Avrupa Birliği'nin (AB) Libya ile ilgili olarak herhangi bir karar alma yetkisi yoktur. Şayet uluslararası toplumun da dahil olduğu görüşmelerden adil bir anlaşma çıkmazsa ki şu anda Trablus'un meşru yönetimi masadan çekilmiştir ki olumlu bir karardır, haklı bir karardır, isabetli bir karardır. Çünkü tezgah farklı dolaşıyor. Farklı yöne doğru gidiyor. Meşru Trablus yönetimini ülkenin tamamında hakimiyet kurması için destekleyeceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal