Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kendisini Devletten Güçlü Görenlerin İşini Bitiririz

Cumhurbaşkanı Erdoğan halde denetim yapan müfettişlerin dövülmeye çalışıldığını söyleyerek, "Neden? Çünkü kovana çomak soktuk. Halde terör estirenlerin işini en kısa sürede bitiririz" dedi.

10.02.2019-15:37 - (Son Güncelleme: 10.02.2019-15:24) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kendisini Devletten Güçlü Görenlerin İşini Bitiririz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sandık Başkanları Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu.

TEŞKİLATLARA ÇAĞRI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesinde teşkilatlara çağrıda bulunarak "31 Mart seçimlerine kadar kapı kapı dolaşacağız. Yarından sonra 250 gramlık çay poşetleri dağıtacaksınız. Millet keyifle çayını yudumlasın. Bunlarla evlere gireceğiz." dedi.

TANZİM SATIŞLAR

Gündemdeki meyve-sebze fiyatlarına da değinen Erdoğan, "Ne diyorlar domates patates patlıcan. Bir çete de böyle türedi. Siz böyle mi yapıyorsunuz. Peki... Biz de tanzim satışlara ilklere giriyoruz. Bizler maliyetine bunu vatandaşımıza satacağız." diye konuştu.

HALCİLERE UYARI

Konuşmasında halcilere de uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hale denetime giden müfettişlerimizi dövmeye kalktılar. Neden? Kovana çomak sokulduğu için. Kendisini devletten güçlü gören varsa şunu bilsinler devlet nasıl teröristlerin işini bitirdiyse halde terör estirenlerin işini de biz en kısa sürede bitiririz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal