Cumhurbaşkanı Erdoğan Kendisine Mektup Yazan Öğrenciyi Aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan makam aracında giderken kendisine yazılan bir mektubu okudu. Mektubu yazan kişiyi arayan Erdoğan'ın "Ya bu Oflular bir âlem, dinle beni" demesi sosyal medyada çok beğeni aldı.

08.12.2018-14:20 - (Son Güncelleme: 08.12.2018-14:33)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine verilen bir mektubu okumasının ardından makam aracından telefon ederek problemle alakalı bilgi aldı. Erdoğan'ın bu görüşmesi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından Twitter sayfasından paylaşıldı.

MAKAM ARACIYLA İLERLERKEN MEKTUBUN SAHİBİYLE TELEFONLA KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine verilen mektuplarla yakından alakadar oluyor. Erdoğan o mektuplardan birini makam aracıyla giderken okudu. Erdoğan, mektubu yazan kişiyi arayarak son durum hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısındaki kişiye, verilen 2 mektubu da okuduğunu söylüyor. Aylin isimli kişiyle konuşan Erdoğan'ın "burs" hususunda bilgi aldığı fark ediliyor.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine mektup yazan üniversite öğrencisiyle gerçekleştirdiği telefon görüşmesini "Bir güzel adam Recep Tayyip Erdoğan" yazarak Twitter sayfasından, paylaştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'un paylaştığı video sosyal medyada çok sayıda beğeni topladı.

"BU OFLULAR BİR ALEM, DİNLE BENİ"

Telefon konuşmasında Erdoğan'ın telefonda öğrenciye "Ya bu Oflular bir âlem, dinle beni" diye takılması dikkat çekti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal